Spotify predstavil prvý hardvér do auta

Novinka nazvaná Car Thing chce nájsť miesto na palubovke našich vozidiel.

Prvý hardvérový produkt hudobnej platformy má používateľom ponúknuť na mieru šité riešenie pre počúvanie Spotify v aute, najmä v tých, ktoré  nepodporujú moderné infotainment systémy. Novinka je určená pre Premium predplatiteľov, ktorí patria do tejto cieľovky.

Car Thing disponuje dotykovou obrazovkou, kolieskom pre navigáciu a funkciami pre hlasové ovládanie. Súčasťou zariadenia je aj štvorica tlačidiel, ktoré si vedia používatelia prispôsobiť pre rýchly prístup k určitými funkciám Spotify ako sú obľúbené skladby, podcasty či playlisty.

Rozhranie novinky sa inšpiruje aplikáciu pre mobilné zariadenia, takže bude pre majiteľov jej ovládanie známe. Car Thing bude fungovať cez Bluetooth, AUX či USB. Sú k nemu k dispozícii aj rôzne konzoly pre upevnenie na palubovku.

Prehrávač je v ponuke bezplatne v rámci časovo obmedzenej ponuky, kedy záujemcovia zaplatia iba poštovné. Po sprístupnení širokej verejnosti bude Car Thing dostupný za 80 dolárov.

zdroj: Spotify

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.