Apple potvrdil event na budúci týždeň

Jarná prezentácia noviniek sa uskutoční 20. apríla z Apple Parku v Cupertine. Na čo sa môžete tešiť?

Horúcim kandidátom číslo jeden na miesto v prezentácii je nový iPad Pro. Apple údajne pracuje na novom 12,9-palcovom modeli, ktorý bude dispnovať mini-LED displejom a 5G čipom a takisto aj na menšej 11-palcovej verzii. Nové tablety majú ponúknuť Thunderbolt port, vylepšenú kameru a takisto nový A14X čip, ktorý je porovnateľne rýchly ako M1 z nových Apple Silicon Macov.

Niektoré prognózy spomínajú aj iPad mini Pro, ktorý by mal 8,7-palcový displej bez Touch ID Home tlačidla, či nový cenovo dostupný iPad s 10,2-palcovým displejom a tenším telom.

Mimo kategóriu iPadov, kde je možných adeptov viacero, majú šancu aj AirPods tretej generácie. Nové slúchadlá by mali dizajnovo vychádzať z AirPods Pro, avšak s chýbajúcimi high-end funkciami.

V Cupertine sa pracuje aj na nových iMacoch, ktoré by podľa doteraz dostupných informácií mohli priniesť nový, hranatejší dizajn, Apple procesory a grafiky a dokonca aj farebné varianty.

AirTags. Dlho očakávané trackery od Apple sú takisto možno jednou z noviniek, ktorá sa o týždeň na pódiu v Apple Parku objaví.

Najbližší Apple Event budeme pre vás sledovať a prinesieme aj živý prepis. Po skončení eventu sa môžete tešiť na podrobné články k novinkám.

zdroj: Apple

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.