Macy s najnovšími čipmi M1 kúpite v iStores za výhodných podmienok

V ponuke nájdete laptopy aj čerstvo redizajnovaný iMac vo farebnom prevedení.

Kompaktný, 13-palcový MacBook Air M1 s neuveriteľným výkonnom a výdržou až 18 hodín môžete mať už od 1129 € alebo aj na splátky za 77 € mesačne.

Ak máte v hľadáčiku MacBook Pro, jeho 13-palcový model vybavený procesorom M1 z rady Apple Silicon je v ponuke od 1449 € a takisto aj na splátky za 103 € mesačne.

iMac mini s M1 predstavuje najvšestrannejší stolný Mac a navyše s úplne novou úrovňou výkonu. Nový čip ponúka 3-násobne rýchlejší procesor, 6-násobne rýchlejšiu grafiku, Neural Engine pre ešte rýchlejšie strojové učenie a takisto superrýchlu zjednotenú pamäť. To všetko v ultrakompaktnom prevedení – už od 799 € či na splátky za 57 € mesačne.

Najnovší prírastok do rodiny Macov predstavuje 24-palcový iMac s M1. Desktop s celkom novým dizajnom a farebnými variantmi získate už od 1449 €, prípadne na splátky za 103 € mesačne. Nové iMacy vo vybraných konfiguráciách sú k dispozícii aj teraz skladom.

Uvedené splátky sú nastavené na 15 mesiacov s 10% priamou platbou, je ich však možné nastaviť až na 60 mesiacov s 0 % akontáciou. Pri všetkých modeloch sú k dispozícii rôzne konfigurácie na objednávku.

Viac info nájdete na webe iStores.

zdroj: iStores

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.