LiDAR technológiou by mohli disponovať všetky iPhony 13

S touto hypotézou prišiel taiwanský DigiTimes. Objaví sa skener okrem high-end Pro modelov aj v základných iPhonoch tohtoročnej generácie?

Debut technológie prišiel v marci minulého roku, kedy sme ju mohli vidieť počas predstavenia iPadu Pro a na jeseň si našiel cestu aj do iPhonu 12. Pre spresnenie, išlo vtedy o modely Pro a Pro Max.

Teraz by sa však mala situácia mierne zmeniť a možno sa v novej generácii Apple smartfónu dočkáme LiDAR skeneru na všetkých modeloch. Nebolo by to ostatne prvýkrát, čo by kalifornská spoločnosť zvolila tento postup.

Už v minulosti Apple prišiel s novou technológiou, ktorú uviedol na high-end modeloch svojich produktov, aby sa postupom času dostali aj do tých základných. Stačí si spomenúť na OLED displeje. Tie boli najprv výsadou iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max. Základný iPhone 11 disponoval LCD. O rok neskôr však už ponúkali všetky iPhony 12 OLED obrazovky bez rozdielu.

Tento rok sa očakáva, že Apple zvolí na predstavenie nového iPhonu opäť septembrový termín a podobne ako naposledy, má ísť znovu o štyri modely. Najmenší iPhone 13 mini s 5,4-palcovým displejom, iPhone 13 a iPhone 13 Pro s rovnakou 6,1-palcovou uhlopriečkou a nakoniec 6,7-palcový iPhone 13 Pro Max.

zdroj: DigiTimes

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.