Automatizovaná tlač z PDF – BatchOutput PDF

BatchOutput PDF je plugin od Zevrix Sollutions, ktorý automatizuje tlač súborov z vybraných hot folders. Ako to vlastne funguje? Čítajte ďalej.

Všetky tlačové úlohy, ktoré sa vyskytnú, viete pomocou BatchOutput PDF plne automatizovať. Stačí vytvoriť hot folders, pre konkrétne tlačové nastavenia a následne presunúť PDF dokumenty, ktoré chcete tlačiť práve sem. Plugin sa o ostatné postará automaticky, čím vám ušetrí čas aj námahu, ktorú by ste mali s manuálnou tlačou jednotlivých PDFiek.

Plugin vám umožní vytvárať hot folders pre rôzne nastavenia tlače (farebná tlač, čiernobiela tlač, A4, atď.). Po skončení tlače sú súbory triedené do zložiek podľa toho, či bola tlač úspešná alebo skončla chybou. Zoznam všetkých vytlačených súborov môžete sledovať v rámci histórie. Plugin pracuje aj na pozadí.

Čo sa týka licencií, na výber máte z variantu pre jedno zariadenie za 20,60€ a variantu s neobmedzeným počtom používateľov, ktorý si môžu hot folder zdieľa prostreníctvom siete za 82,51€.

Pre používanie pluginu budete potrebovať Mac OS X 10.8 a novší.

Podrobné informácie o BatchOutput PDF tu.
Stiahnuť trial verziu BatchOutput PDF tu.

Kúpiť BatchOutput PDF

Kúpiť BatchOutput PDF Server

Kúpiť ďalšie produkty firmy Zevrix

Zľava na produkty Zevrix

Čitatelia portálov DeTePe a MacBlog majú k dispozícii zľavový kupón na produkty od firmy Zevrix. Viac informácii tu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.