Apple začal predávať renovované 2020 iPady Pro (11 a 12,9 palcové)

Do ponuky renovovaných zariadení sa pridávajú aj modely iPadu Pro z roku 2020. Apple láka na ich ceny a na to, koľko zákazník ušetrí pri kúpe renovovaného zariadenia.

Apple začal pred malou chvíľou na svojich webových stránkach ponúkať “renovované” verzie druhej generácie 11-palcového iPadu Pro a štvrtú generáciu 12,9-palcového iPad Pro, ktoré boli predstavené v marci 2020.

Ceny za tieto modely sú viac ako prívetivé. Napríklad renovovaný 11 palcový iPad Pro Wi‑Fi 64GB vo farbe Space Gray sa začína pohybovať od 519$, pričom zákazník v prípade takejto kúpy oproti novému kusu podľa Apple ušetrí až 180$. Pri 12.9-palcovom iPade Pro Wi-Fi 64GB vo farbe Space Gray (4.generácia) zákazník zaplatí 749$ a podľa Apple ušetrí 200$.

Modely iPadu Pro z roku 2020 sú predchodcami M1 modelov iPadu Pro, ktoré priniesli novú technológiu kamery, vrátane nového LiDAR skeneru so schopnosťami snímania hĺbky. Tieto iPady sú vybavené s A12Z Bionic čipom, teda o radu vyšším, ako pri u jeho predchodcov, ktorí mali zabudovaný čipom A12X.

Apple má v ponuke týchto iPadov k dispozícií hneď niekoľko farieb a kapacít, no zásoby a dostupnosť sa budú postupom času meniť. Modely iPadu Pro z roku 2020 sa tak pridávajú k ďalším modelom, ktoré sú na tejto stránke dostupné.

Všetky renovované iPady, ktoré Apple ponúka sa predávajú s ročnou zárukou. Identickou s tou, ktorá je pri nových zariadeniach. Apple taktiež dopĺňa balenie týchto zariadení o potrebné príslušenstvo či manuály. Renovované zariadenia musia prejsť náročnými testami, opravami, “znovu-zabalením” a čistením kým sa dostanú do ponuky “refurbished”. Sú na nerozpoznanie od nových modelov, nakoľko aj menšia chyba či vada znamená, že zariadenie nebude pridané do ponuky.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.