Apple vydal watchOS 7.6.1

Po dvoch týždňoch od vydania watchOS 7.6 prichádza menšia aktualizácia watchOS 7.6.1, ktorá opravuje rovnakú bezpečnostnú chybu, aká bola objavená v iOS 14.7.1 a macOS Big Sur 11.5.1

Apple pred chvíľou vydal watchOS 7.6.1, menšiu aktualizáciu operačného systému watchOS 7, ktorý nám bol predstavený v septembri 2020. Nová aktualizácia sa k nám dostáva dva týždne po vydaní watchOS 7.8, ktorý sprístupnil meranie EKG v nových oblastiach, resp. krajinách.

watchOS 7.6.1 je možné, ako zvyčajne zadarmo stiahnuť pomocou dedikovanej apky Apple Watch pre iPhone navigovaním do časti Všeobecné -> Softvérová aktualizácia.

Kvôli úspešnej inštalácií je z bezpečnostných dôvodov potrebné mať Apple Watch nabité najmenej na 50% kapacity batérie a pripojené k zdroju napájania. Hodinky musia byť samozrejme v blízkosti iPhonu počas aktualizácie a nemali by sa vzďaľovať.

Podľa informácií od Apple, watchOS 7.6.1 obsahuje dôležité bezpečnostné aktualizácie, ktoré sú odporúčané pre všetkých užívateľov. Podľa bezpečnostných správ táto aktualizácia podľa všetkého opravuje pamäťovú chybu, ktorá mohla byť zneužitá. Jedná sa o tú istú chybu, ktorá bola nájdená aj v iOS 14.7.1 a v macOS Big Sur 11.5.1.

zdroj: MacRumors

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.