Apple testuje svoju vylepšenú apku Mapy v Taliansku

Nie je to tak dávno, čo Apple oznámil, že plánuje užívateľom predstaviť vylepšenú apku Mapy, ktorá bude ponúkať veľa noviniek a vylepšení, ako aj detailov.

Pred pár rokmi Apple oznámil, že bude pracovať na vylepšení svojej apky Apple Maps. V rámci vylepšenia mal v pláne pridať detailnejšie mapy, lepšie pokrytie ciest, rýchlejšiu a presnejšiu navigáciu.

Týchto vylepšení sa od oznámenia dočkali napríklad Spojené štáty, Kanada, Spojené kráľovstvo, Írsko, Portugalsko a Španielsko. Teraz má Apple v hľadáčiku Taliansko.

Podľa nadšenca Apple Máp, Hustina O’Beirneho sa začal Apple testovať svoje vylepšené mapy na talianskom polostrove, vrátane San Marina a Vatikánu. Aktualizované mapy sú zdá sa, zatiaľ dostupné iba pre zariadenia s nainštalovaným iOS 15 developer alebo public beta verziami. Apple ale na tohtoročnom WWDC 2021 oznámil, že svoje prepracované mapy plánuje neskôr v tomto roku rozšíriť medzi všetkých užívateľov žijúcich v Taliansku a Austrálii.

Na začiatku roka 2020 Apple oznámil, že začne svoje “aktualizované” mapy rozširovať naprieč Európou, čo znamená, že ďalšie krajiny budú nasledovať. Vylepšená apka Mapy bude obsahovať obsiahlejší pohľad na cesty, budovy, parky, letiská, nákupné centrá športoviská ako napríklad basketbalové ihriská a tenisové kurty spoločne s ďalšími detailmi.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.