Apple údajne rokoval s Hyundai o Apple Car

Podľa Korea Economic Daily sa obe spoločnosti bavili o potenciálnej výrobe Apple Car pod hlavičkou kórejskej automobilky.

Okrem samotného elektromobilu by mohli byť v hre aj batérie, ktoré majú Apple Car poháňať. O tom, že Apple chce k vývoju svojho vozidla prizvať partnera sa už hovorí dlhšie. Konkrétne meno však doteraz nepadlo.

Všetko je však zatiaľ na úplnom začiatku a samotná výrobná fáza v nedohľadne. Podľa Bloombergu netreba automobil s emblémom kalifornského jablka na kapote očakávať skôr ako v horizonte päť až sedem rokov.

Hyundai za svoju stranu vydal stanovisko, ktoré následne ešte upravil. Pôvodne automobilka potvrdila rokovania s Apple, keď uviedla, že Apple jedná s viacerými výrobcami vozidiel, vrátane Hyundai Motor. Zatiaľ však nepadlo rozhodnutie.

Neskôr však už vo vyjadrení Hyundai absentoval názov kalifornskej značky úplne a spomínalo sa v ňom iba rokovanie s viacerými potenciálnymi partnermi pri výrobe autonómneho elektromobilu.

zdroj: MacRumors

komentárov
      1. urcite ano, pre mnozstvo ludi je to ideal
        ale prdsa su tu aj premieovejsie znacky ponukajuce viac a su ludia co to viac vedia vyuzit a ocakavaju to

        apple taktiez nieje lacna znacka, tak v tomto mi nepride ze by sa mali orientovat na lacneho dodavatela
        neratam fakt tu daciu

        1
        0
    1. No ono je docela sranda, ze takovy Samsung je schopen dodat lepsi kvalitu, nez Apple. Take ty displeje, co jsou v Apple zarizenich doane od Samsungu jsou tradicne ty nejlepsi. A kdyz vezmu specificky mobily (a neresme ted OS), tak jsem mel vice iPhonu a vsude nejake problemy s konstrukci a nasledne vymeny, krive tlacitko, mirne nakrivo displej, potukane telo z vyroby, nedolepene telo do vanicky, nazloutle displeje v urcitych mistech atd. Je toho uz slusny vycet za ta leta. A pak si koupim minuly tyden prumerny Galaxy S10 Lite za 10 tisic, a neni tam jedina chyba v provedeni, vse dokonale, pevnost konstrukce, slicovani a tolerance lepsi jak u Applu, displej naprosto bezchybny. Apple je u mne v tomto ohledu u telefonu za 30k+ daleko za ocekavanim. Az si clovek rika, co je tam spatne.

      1
      0
      1. kde ty kupujes tie ajfony?

        ja teda kupujem nove iphony aj ine zariadenia, dost pravidelne, do rodiny, do firmy a v zasade nejake zle skusenosti na novych veciach nemam

        snad naposledy som vedel natrafit na prd kus x rokov dozadu ked este vedeli byt na displejoch vadne pixle

        0
        0
      2. ozaj mam telku samsung, dost vysoky a drahy model a… okrem toho ze suntova konstrukcia z vonka, klasika samsung, ale najhorsie je to pravidelne restartovanie

        1
        0
        1. Na oficialnim CZ Online Apple Store. A to i proto, ze vim, ze jim to minimalne jednou vratim, protoze napoprve se to koupit proste neda. Vozi to bezplatne a bezplatne si pro to prijedou pri vymene, takze mne to nic nestoji. Uz jsem obcas uvazoval, zda na vychod nevozi nejakou dvojku. Co ti na to mam rict… sameho mne to mrzi, ze na tom je Apple takhle. Nejsou to nejake vyjimky, staci pocist nekdy na MacRumors, treba s tema nazloutlyma displejema je to celkem standard a mne osobne to vadi, kdyz je cast displeje dozluta a cast vice bila, proste to vidim…

          iPhone pouzivam stale, precejen mam Mac a dalsi veci (Winy bych nesnesl), ale mam i Android, mam rad technicke hracky a obe platformy maji neco do sebe. Telku Samsung nemam, ale mam ji v planu, tak jsem zvedav :)

          1
          0
          1. ja kupujem o resellera na slovensku, mam toho nakupeneho fakt velmi vela a tuk tuk neni problem

            0
            0
  1. Apple jednal s viacerými výrobcami automobilov, bola medzi nimi aj firma Hyundai… Avšak nakoniec sa dohodol so spoločnosťou Dacia.

    2
    0
  2. Hyundai a Apple car mi k sobě velmi sedí. Bude to možná velmi oblíbený dopravní prostředek a zisky Apple i Hyundai by vzrostly. Ale jestli bych to nazýval autem si nejsem jistý.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?