Apple podpísal zmluvu na komédiu “The Big Door Proze” od tvorcu “Schitt’s Creek”

Apple získal pre svoj AppleTV+ ďalší nový seriál, na ktorom sa bude podieľať.

Apple vyhral práva na “The Big Door Prize”, polhodinovú komédiu založenú na knižnej novele od M.O. Walsha s rovnakým názvom. Apple sa podieľal na “dražobnej vojne” pre túto sériu, pričom dražbu vyhral hneď nad niekoľkými dražiteľmi.

Projekt pod vedením autora “Schitt’s Crekk” a výkonným producentom Davida West Reada bude pozostávať z desiatich, 30 minútových epizód. Read zároveň píše adaptáciu, ktorá má slúžiť ako “showrunner”. The Big Door Prize rozpráva príbeh obyvateľov malého mesta Deerfield, ktorí zisťujú, že v ich miestnom obchode s potravinami je kúzelný stroj na predpovedanie osudu:

“Čo by ste robili, keby ste poznali svoj životný potenciál? To je otázka, ktorej čelia obyvatelia mesta Deerfield v štáte Louisiana, keď sa v ich miestnych potravinách objaví stroj DNAMIX. Nie je sa síce na čo pozerať. Stroj skutočne pripomína obyčajný samoobslužný automat. Ale jeho schopnosť je úžasná: Iba s rýchlym výterom (DNA) a dvoma dolármi vám dokáže zariadenie pomocou vedy o DNA povedať o vašom životnom potenciáli. Vďaka ľudskej zvedavosti a honbe za vytúženým osudom sa z takmer bývalých učiteľov, sestričiek a majiteľov obchodov stávajú čarodeji, kovboji a atléti, vrátane hlavných postáv tejto novely Douglasa Hubbarda a jeho ženy Cherilyn, ktorí si mysleli, že sú maximálne šťastný, až kým zistili, že ich túžby vedú omnoho ďalej.”

The Big Door Prize prichádza z dielne Skydance Television, spoločnosti ktorá s Apple pracuje aj na nadchádzajúcej AppleTV+ sérii “Foundation”, ktorá je založená na fiktívnych, vedeckých novelách Issaca Asimova (Asimove zákony robotiky).

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.