Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #39 týždeň

Prinášame vám 39. pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iOS zariadenia a počítače Mac.

iOS/iPadOS/tvOS

Tahrir App – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Tahrir App je nástroj, s ktorým môžete pridať text a zmeniť farbu pozadia textu v obrázkoch.

Buffer Editor – Code Editor – 10,99€ (pôvodná cena 19,99€)

Buffer Editor je výkonný editor kódu a textu, ktorý vám umožní ľahko vyvíjať softvér, prezerať kód alebo robiť si poznámky na cestách. Ponúka zvýrazňovanie syntaxu a automatické dopĺňanie kódu pre: (ASP, AWK, ActionScript, Ada, Arduino, Bash (Unix shell), C, C ++, C #, Cobol, CSS, D, Erlang, F #, Fortran, uhorka, Go, HAML, Haskell, HTML (4 a 5), INI, Java, Javascript, Kotlin, LaTeX, (Common) Lisp, Lua, Markdown, MATLAB, MQL (4 a 5), NSIS, Objective-C, Pascal, Perl, PHP, Powershell, Progress, Prolog, Puppet, Python, Q / kdb +, R, reStructedText, Ruby, Rust, SCALA, SQL, Stata, Swift, Terraform, TypeScript, TypeScript React, Verilog, Visual Basic, x86 ASM, XML).

Tempest Pirate Action RPG – 4,49€ (pôvodná cena 8,99€)

V hre Tempest Pirate Action RPG sa budete plaviť v úlohe odvážneho piráta po šírych moriach. Vaša loď musí byť po zuby ozbrojená, posádka vždy pripravená a obchodné znalosti vycibrené. Iba tak porazíte ostatných pirátov a mýtické príšery, medzi ktorými nechýba legendárny Kraken. Hra kombinuje bojový žáner so stratégiou a RPG prvkami.

Tempest Pirate Action RPG 600x155 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #20 týždeň

ACDSee Pro – 1,09€ (pôvodná cena 8,99€)

ACDSee Pro kombinuje inovatívny fotoaparát, výkonný editor fotografií a ľahko použiteľného tvorcu koláži do jednej aplikácie.

Titan Quest – 2,29€ (pôvodná cena 9,99€)

Titani, bohovia pred bohmi, utiekli zo svojho večného väzenia, aby vyslali skazu na zem. V tomto zápase medzi novými a starými bohmi to nakoniec budú ľudský hrdinovia, kto rozhodne o osude ľudstva. V tejto RPG hre sa budete musieť prebojovať Antickým svetom a odhaliť tajomstvá potrebné k uväznenie starých bohov.

Titan Quest HD 600x147 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #13 týždeň

Apple Knight: Deluxe Edition – 2,29€ (pôvodná cena 3,49€)

Apple Knight: First Dream je akčná hra v retro grafike s ručne kreslenými úrovňami. Vašou úlohou bude prebojovať sa cez hordy zlých čarodejníkov, rytierov a stvorení, vylepšovať zbrane a schopnosti a získať späť svoje kráľovstvo.

Apple Knight First Dream - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #06 týždeň

7Days : Backer – 2,29€ (pôvodná cena 3,39€)

Nudia vás klasické hry? Chceli by ste si zahrať hru založenú na základe vašich rozhodnutí? Seven Days je textová mysteriózna hra s unikátnymi ilustráciami.

Mirages of Winter – 3,49€ (pôvodná cena 5,59€)

Mirages of Winter je dobrodružná hra o prechode zimy k jari a spojení medzi človekom a prírodou.

Vubu – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Vubu je logická logická hra, v ktorej musíte usporiadať antické dosky. Ale každá doska alebo nová úroveň je malým bludiskom.

Mindcell – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Mindcell je dobrodružná hra z pohľadu tretej osoby vo svete blízkej budúcnosti. Ste uväznený a vykonávajú na vás vedecké experimenty, ale postavili ste sa svojmu osudu a rozhodli ste sa utiecť. Pri hľadaní východiska si musíte spomenúť, čo sa stalo a ako ste sa sem dostal.

iota. – zadarmo (pôvodná cena 3,49€)

iota je prvá “hardcore” platformovka navrhnutá s ohľadom na dotykovú obrazovku! Nie je tu tlačidlo na skok, budete sa odrážať vyhýbať sa ostrým hrotom, aby ste sa dostali na vyššiu úroveň.

Nightgate – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Píše sa rok 2398 a počítačová sieť Nightgate je posledná forma života na našej planéte. Hra ponúka 50 levelov, v ktorých sa
musíte vyhnúť nepriateľom a preskúmať futuristickú krajinu.
Hra je dostupná aj pre Apple TV a získala veľa kladných hodnotení:

„Top 10 Indie Mobile Games of 2016“
– Indie Game Reviewer

„10 Best Video Game Soundtracks of 2016“
– FACT Magazine

„Feels right at home on the Apple TV“
– iLounge

Nightgate 600x145 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #40 týždeň

CleanPics – zadarmo (pôvodná cena 4,49€)

Podľa vývojárov, CleanPics je aplikácia #1 na App Store pre vyhladenie pleti, retušovanie a redukciu šumu fotografií.

CleanPics 600x253 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #10 týždeň

macOS

Shadow Tactics – 10,99€ (pôvodná cena 42,99€)

V hre Shadow Tactics bude tvojou úlohou prevziať kontrolu na niekoľkými samurajmi a pokúsiť sa prekĺznuť medzi nepriateľmi. Vyber si svoj prístup pre infiltráciu veľkolepých hradov, kláštorov v zasnežených horách alebo táborov ukrytých v lesoch. Nastraž pasce, otráv svojich nepriateľov alebo sa kontaktu s nepriateľom celkom vyhni.

Image Plus – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Image Plus je fotografický editor, ktorý umožňuje pridať vodoznak, otáčať, orezávať, zmeniť veľkosť alebo pridať efekty.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.