Nové Apple Watch bez adaptéru, iPady s 20W USB-C

Tak by sa dal zhrnúť pohľad do balení nových produktov, ktoré Apple predstavil na evente Time Flies.

V súlade s cieľom minimalizovať náklady a objem balenia značka po prvýkrát nepribalí do krabice adaptér. O podobnom kroku sa už nejaký čas hovorí aj v súvislosti s očakávaným iPhonom 12.

Apple Watch Series 6 či SE sa aj naďalej predávajú s magnetickým nabíjacím káblom ale už bez 5W adaptéru, ktorý sprevádzal hodinky v minulosti. Zaujímavosťou môže byť, že prémiové varianty z titánu či z rady Hermès adaptér v balení obsahovali, no po týždni ho Apple takisto prestal s týmito modelmi ponúkať.

Vynechanie tejto časti balenia – podobne ako sa to stane pravdepodobne realitou aj pri iPhone – má spoločný menovateľ, ktorým je cena. Tú sa snaží Apple stiahnuť dolu aj takýmito krokmi. Nový iPhone má ponúknuť 5G technológiu, ktorá nevyhnutne cenu zariadenia zvýši, takže bude potrebné túto nepríjemnosť kompenzovať na iných frontoch.

Na rozdiel od Apple Watch však nový iPad Air adaptér ponúkne. Pôjde o nový, 20W USB-C. Rovnakým typom nabíjačky bude dispnovať aj balenie, v ktorom novým majiteľom príde ich iPad 8. generácie.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.