Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #21 týždeň

20. tohtoročné pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii prináša pre iOS zariadenia niekoľko zaujímavých hier, pár aj pre Apple TV a pre počítače Mac pre niekoho možno zaujímavé utility.

iPadOS/iOS/ tvOS

Avernum 3: Ruined World HD – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Avernum 3: Ruined World HD je RPG hra s viac ako 60 hodinovým herným časom. Herný svet ponúka viac ako 100 rôznych miest, ktoré sa postupom času menia a vyvíjajú.

Roterra – Flip the Fairytale – zadarmo (pôvodná cena 5,59€)

Roterra – Flip the Fairytale je logická hra v pohybujúcom sa svete, v ktorom musíte nájsť správnu cestu.

Remote, Mouse & Keyboard Pro – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Pomocou aplikácie Remote, Mouse & Keyboard Pro Remote môžete jednoducho ovládať váš Mac pomocou iPhonu/iPadu alebo hodiniek Apple Watch. Dokonca môžete spustiť ľubovoľnú aplikáciu na počítači Mac, poslať počítač Mac do režimu spánku, zobudiť ho alebo vykonať mnoho ďalších užitočných akcií.

Aces of the Luftwaffe Squadron – 3,49€ (pôvodná cena 7,99€)

Každý koniec je novým začiatkom. Keď sa už zdalo že vojna v Európe sa blíži ku koncu, tajné nemecké komando s názvom Aces of the Luftwaffe prekvapivo napadlo USA! Je Vašou povinnosťou obnoviť slobodu a mier. Prežite epický príbeh nad americkým pobrežím a mestami. Veľte svojej letke proti hrôzostrašným bojovým strojom nepriateľa.

Akčná hra Aces of the Luftwaffe Squadron vyšla aj vo verziach pre herné konzoly Xbox One, PS4 a Nintendo Switch.

Aces of the Luftwaffe Squadron - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #14 týždeň

This Is the Police 2 – 3,39€ (pôvodná cena 9,99€)

Starajte sa o oddelenie, starajte sa o policajtov, skúmajte, vypočúvajte, uväzňujte, robte zložité voľby a snažte sa sami ostať na slobode. Toto príbehom vedené dobrodružstvo sa odohráva v studenom meste na hraniciach, ktoré je plné násilia. Vitajte v Sharpwoode, kde sa ľudia poznajú so susedmi menom a verne sa držia tradícií, nezáleží na tom aké barbarské sa môžu zdať. Pašeráci, gangy a hluční populisti nazývajú toto mestečko svojim domovom. Zúfalstvo tu narastá ako choroba a spolu s ním sa za tiahne aj násilie.

Pre novú šerifku Lilly Reed je to nočná mora. Trápi sa s udržaním poriadku a pokoja, zatiaľ čo jej podriadení sú hrubí muži nezvyknutí na velenie od ženy. Všetko sa mení keď sa v mestečku objaví záhadný cudzinec Warren Nash. Nikto netuší či do mesta prinesie spásu, alebo skazu.

Hra This Is the Police 2 vyšla aj vo verzii pre PC a herné konzoly Xbox One a Playstation 4.

This Is the Police 2 600x150 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #14 týždeň

Lock’s Quest – 3,49€ (pôvodná cena 9,99€)

V hre sa ocitnete v úlohe Locka, chlapca, ktorý narazí na inváziu jeho dediny, ktorá rozpúta širšiu vojnu medzi kráľovstvom sily a mechanickou armádou vedenou ohavným lordom bolesti. Pútavý príbeh sa rozvíja naprieč 75 dňami bojov v tucte unikátnych máp, ktoré sú plné strelných veží, pascí a špeciálnych útokov. Prežite hru tak, ako si ju tvorcovia predstavovali, teraz s HD hudbou, novými portrétmi vo vysokom rozlíšení a aktualizovanou hrateľnosťou.

Hra vyšla ja vo verzii pre herné konzoly Xbox One, PS4 a Nintendo Switch.

Swim Out – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Ponorte se do relaxačnej a osviežujúcej atmosféry Swim Out , strategickej ťahovej logickej hry, ktorá vás privedie do slnečného dňa pri bazéne, alebo pri mori. Naplánujte každý ťah a budte si istý, že nikdy nevkročíte do cesty inému plavcovi. Hra obsahuje viac ako 100 úrovní.

Leo’s Fortune – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

V hre Leo’s Fortune je hlavnou postavou malé chlpaté stvorenie, ktoré hľadá zlodeja, ktorý ukradol jeho zlato. Prechádzajúc rôznymi krajinami po ceste zbiera stratené mince. Hra má 25 úrovní, v ktorých musíte prekonávať náročné i menej náročné prekážky.

Leo’s Fortune je dostupná aj pre Apple TV.

Deep Photo Analyzer – 3,39€ (pôvodná cena 5,49€)

Deep Photo Analyzer je jedinečná aplikácia, ktorá umožňuje vyhľadávanie a filtrovanie vo vašich fotografiách a videách na základe automatickej analýzy obsahu s analýzou farieb a pomocou umelej inteligencie.

Unbroken Soul  – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

Unbroken Soul je akčná plošinovka v retro štýle.
Hra je dostupná aj pre Apple TV.

macOS

AppGraphics – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

AppGraphics vám ponúka možnosť rýchlej tvorby a generovania ikon pre vaše iOS aplikácie. Aplikácia vám umožňuje spoľahnúť sa na vstavanú kolekciu návrhov a šablón, alebo si môžete zvoliť import vlastných snímok.

AppGraphics 600x123 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #01 týždeň

MyAddress – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia MyAddress zobrazuje v menu bare vašu lokálnu a verejnú IP adresu. Pri zmene verejnej IP adresy vám aplikácia pošle emailovú notifikáciu, prípadne viete na diaľku z iného počítača spustiť FaceTime kameru.

Rearview – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Rearview je aplikácia FaceTime kamery Macbooku, ktorá sa zobrazuje vždy na popredí, aj keď sú iné aplikácie v režime celej obrazovky. Táto funkcia môže byť užitočná pri nahrávaní prezentácií alebo výukových programov s vašim videom, prípadne v kaviarňach, aby ste videli všetko, čo sa deje za vami.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.