Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #20 týždeň

Prinášame vám 20. tohtoročné pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iOS zariadenia a počítače Mac.

iPadOS/iOS

Picture Perfect – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Picture Perfect je fotografický editor, pomocou ktorého jednoducho vytvoríte krásne fotografie. Aplikácia obstála dobre aj v recenziách:

„Najlepší all in one editor fotografií“ – 9to5toys.com
„Názov aplikácie hovorí za všetko. V okamihu premení vaše fotografie z priemeru na výnimočné“ – AppAdvice.com

Picture Perfect 600x252 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #11 týždeň

ImageGet – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

ImageGet je nástroj na sťahovanie obrázkov z internetových stránok. Stačí zadať len url adresu. Aplikácia načíta všetky obrázky a vy si len zvolíte, ktorý chcete uložiť.

ImageGet 600x252 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #05 týždeň

Exif Viewer – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Aplikácia Exif Viewer je určená pre fotografov. Poskytuje informácie o fotografiách. Umožňuje napríklad  odstrániť EXIF metadata, ktoré obsahujú GPS súradnice miesta, kde bola fotografia zhotovená. Ďalej zobrazuje EXIF tagy ako ISO, rýchlosť uzávierky, model fotoaparátu …

Sketch Tree Pro – zadarmo (pôvodná cena 12,99€)

Aplikácia Sketch Tree je vytvorená špeciálne pre kreatívnych ľudí, ktorí radi kreslia. Jej maliarske a kresliace funkcie sú veľmi prevratné, ponúka až 80 rôznych štetcov, plátno môže byť zväčšené 64 krát, nástroje na rozmazávanie, pravítko, systém pokročilých vrstiev, ktoré môžu importovať obrázky na pozadí, skicovanie, čierny atrament…

Sketch Tree Pro 600x143 600x143 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #12 týždeň

Realpolitiks Mobile – 2,29€ (pôvodná cena 7,99€)

V stratégii Realpolitiks sa zmocníte modernej krajiny. Riešte hlboké problémy moderného sveta, nájdete tu súčasné geopolitické hranice, použite ekonomické silu krajiny pre zúčastnenie sa vo vojenských konfliktoch a celosvetových aférach. Riešte rôzne problémy, ktoré počas hry nastanú, napríklad rozpad EU, nárast ISS, následky tretej svetovej vojny a rôzne iné scenáre. Vďaka politickým presvedčeniam ste schopní rôznymi spôsobmi docieliť politické ciele a vyhrať v závode o globálnu nadvládu. Využite diplomatické schopnosti, ekonomické výhody, vojenskú silu a voľnosť etnických, či morálnych zásad, ktoré Vám pomôžu sa stať celosvetovou veľmocou.

Viking Village Premium – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Viking Village Premium je minimalistická real time stratégia, ktorá ponúka aj online multiplayer. Vašou úlohou je stavať a brániť dedinu pred zlými rytiermi, zbierať zdroje, stavať veže na strategických pozíciách a veliť jednotlivým bojovým jednotkám a útočiť na nepriateľské dediny.

Viking Village Premium 600x147 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #47 týždeň

Titan Quest – 3,49€ (pôvodná cena 9,99€)

Titani, bohovia pred bohmi, utiekli zo svojho večného väzenia, aby vyslali skazu na zem. V tomto zápase medzi novými a starými bohmi to nakoniec budú ľudský hrdinovia, kto rozhodne o osude ľudstva. V tejto RPG hre sa budete musieť prebojovať Antickým svetom a odhaliť tajomstvá potrebné k uväznenie starých bohov.

Titan Quest HD 600x147 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #13 týždeň

Awesome Voice Recorder PRO – 5,49€ (pôvodná cena 8,99€)

Awesome Voice Recorder PRO je jedna z najlepších aplikácii pre nahrávanie zvukov, hovorov alebo hlasových poznámok na App Store. Aplikácia funguje aj na pozadí, podporuje niekoľko zvukových formátov – MP3,WAV,M4A,M4R, dokáže z nahrávok vytvoriť zvonenie, môžete si zvoliť kvalitu nahrávok.

Rogue Knight: Infested Lands – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Prebojujte sa skrz hordy monštier v snahe dolapiť temného čarodejníka Zogoratha. V taktickej hre Rogue Knight: Infested Lands budete používať kúzla, lektvary a zručnosti na prekonanie svojich nepriateľov, ale buďte opatrní…

FYLTRO – Lightroom Presets – zadarmo (pôvodná cena 7,99€)

Pomocou FYLTRO získate prístup k tejto exkluzívnej kolekcii viac ako 200 filtrov pre aplikáciu Lightroom. Vytvorené sú tímom editorov, ocenených fotografov a najlepších blogerov.

Manual Camera 4 – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

Aplikácia Manual Camera 4 obsahuje množstvo funkcií, ktoré nenájdete v aplikácii Kamera v iPhone alebo iPade. Ponúka manuálne nastavenia, umožňuje ukladať fotografie vo formáte RAW…

This is the Police – 3,39€ (pôvodná cena 9,99€)

V hre This is the Police sa ostávate sa do príbehu korupcie, zločinu a intríg. Zmocnite sa úlohy policajného šéfa Jacka Boyda a postavte sa čelom podsvetiu mesta Freeburg, ktoré sa rúti dolu vodou. Dostane sa Jack do dôchodku s peknou kôpkou bankoviek, skončí na mizine, alebo ešte horšie? Veľte Vašim podriadeným, odpovedajte na stav núdze a skúmajte mesto na pokraji chaosu. Mafia manévruje v úzadí a borí svoje pazúry ešte hlbšie do úbohého mesta, dokonca aj starosta je pripravený využiť každý škandál pre svoje politické výhody.

macOS

DiskKeeper Pro – 1,09€ (pôvodná cena 6,99€)

DiskKeeper Pro vám pomôže odinštalovať a vymazať nepotrebné veci z vášho Macu.

Gone Home – 7,99€ (pôvodná cena 16,99€)

Hra Gone Home má pomalý ale za to neuveriteľný príbeh, vďaka svojej intenzívnej atmosfére. Núti vás objavovať a odhaliť tajomstvo veľkého prázdneho domova s temným a smutným príbehom. Vďaka svojmu unikátnemu štýlu herného zážitku sa nebudete vedieť od počítača odlepiť od začiatku do konca.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť