Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #12 týždeň

Prinášame vám 12. tohtoročné pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone, iPad a počítače Mac. V dnešnom vydaní môžete nájsť množstvo hier, ktoré sú dostupné aj pre Apple TV a obľúbené aplikácie na úpravu fotografií, ako Adobe Photoshop Elements 2020, alebo Affinity Photo a Affinty Designer.

iOS/iPadOS

7 Minute TV Workout – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Ako aj názov tejto aplikácie prezrádza, ponúkne vám 12 rôznych cvikov, ktoré zvládnete za 7 minút a nebudete potrebovať žiadne pomôcky. Aplikácia sa stala veľkým hitom a získala množstvo kladných recenzií hlavne na Apple TV:

“The 10 best Apple TV apps to grab on day one (and honorable mentions)” – 9to5mac.com
“34 apps to try out on your brand new Apple TV” – CultOfMac.com
“The best Apple TV apps and games for your big screen TV” – iDownloadBlog.com
The best paid Interval Workout app for Apple TV, #25 Top-Paid Overall, #2 in category – SlideToPlay.com

7 Minute TV Workout 600x144 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #16 týždeň

Paintiles – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Paintiles je logická hra s farbami.

Paintiles 600x303 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #07 týždeň

OK Golf – 1,09€ (pôvodná cena 4,49€)

Vizuálne pekný, minimalistický golf s podporou multiplayeru a Apple TV.

OK Golf 600x146 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #39 týždeň

Sketch Tree Pro – zadarmo (pôvodná cena 12,99€)

Aplikácia Sketch Tree je vytvorená špeciálne pre kreatívnych ľudí, ktorí radi kreslia. Jej maliarske a kresliace funkcie sú veľmi prevratné, ponúka až 80 rôznych štetcov, plátno môže byť zväčšené 64 krát, nástroje na rozmazávanie, pravítko, systém pokročilých vrstiev, ktoré môžu importovať obrázky na pozadí, skicovanie, čierny atrament…

Sketch Tree Pro 600x143 600x143 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #11 týždeň

Morphite – 1,09€ (pôvodná cna 8,99€)

Morphite vyšiel aj vo verziách pre hernú konzolu Playstation 4, Nintendo Switch a počítače a dostupná je aj pre Apple TV.

Morphiote je FPS hra, v ktorej skúmate rastliny a zvieratá, bojujete s nepriateľskými bytosťami a odhaľujete tajomstvo, ktoré obklopuje tajomný materiál Morphite. Dej sa odohráva v ďalekej budúcnosti, kde ľudstvo už dávno obýva vzdialené planéty. Ocitnete sa v koži mladej ženy Myrah Kale, ktorá sídli na kozmickej stanici, kde pracuje pod dohľadom svojho nevlastného otca, pána Masona. Najprv sa hra javí ako jednoduchá prieskumná misia na podporu svojho obchodu, neskôr sa však zmení na cestu, ktorá odhaľuje neznámu minulosť Myrah a jej vzťahu k vzácnemu, vyhľadávanému a takmer vyčerpanému materiálu Morphite.

Morphite 600x154 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #52 týždeň

Home Design 3D GOLD – 5,49€ (pôvodná cena 12,99€)

Vďaka tejto aplikácii nikdy nebolo navrhovanie a prestavba vášho domova taká intuitívna a rýchla. Či už chcete vymaľovať, prestavať alebo si vytvoriť domov svojich snov Home Design 3D Gold je ideálna aplikácia pre vás. Home Design 3d Gold ponúka dokonalú rovnováhu medzi jednoduchosťou a rozsiahlymi funkciami. Je vo verzii “All Inclusive”, vďaka čomu je už všetko zahrnuté v jednom balíku.

Home Design 3D GOLD 600x155 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #48 týždeň

Machinarium – 2,29€ (pôvodná cena 12,99€)

V hre Machinarium sledujete osudy malého robota, ktorý bol vyhodený na smetisko. Nasleduje tŕnistá cesta späť, kde sa musíte stretnúť s nebezpečným bratstvom Black Cap. Väzní totiž vašej priateľku, a to nemožno nechať bez odozvy. Roztomilá grafika je kompletne ručné práce a nechýba ani originálne soundtrack. Na vyriešenie spústy hádaniek, úloh, hlavolamov aj minihier napomôže komunikácie pomocou komiksových bublín..

Machinarium 600x132 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #52 týždeň

Samorost 3 – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Príbeh sleduje dobrodružstvo známeho škriatka v bielom. Tentokrát sa jeho eskapády točia okolo štyroch kúzelných trubiek
(hudobných nástrojov), ktorými mnísi-ochrancovia spravovali svet.

Samorost 3 600x119 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #4 týždeň

Alto’s Odyssey – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Alto’s Odyssey je oddychová skákačka, ktorá získala mnoho ocenení,napríklad: Apple Design Award Winner, 2018.

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

Altos Odyssey 600x147 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #4 týždeň

Alto’s Adventure – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Altos Adventure 600x151 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

V hre sa pustite do snowboardingového dobrodružstva v krásnych alpských kopcoch. Alto’s Adventur je dostupná aj pre Apple TV.

Aquavias – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Aquavias je logická hra, v ktorej je vašou úlohou zabrániť suchu v meste. Vytvoríte akvadukty, ktoré spoja vodné nádrže s mestami a privedie vodu do rôznych budov, ako napríklad amfiteáter, závesné záhrady, chrámy kúpele… Avšak vytvoriť prosperujúce mesto nebude jednoduché, ak prekonáte všetky prekážky a dodáte vodu, mesto prežije a vy vyhráte.

Aquavias 600x147 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #01 týždeň

Affinity Photo – 10,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Aplikácia Affinity Photo prináša do iPadov ultra rýchly a výkonný zážitok z úpravy fotografií doma, v štúdiu alebo na cestách. Veľkou výhodou je neprekonateľná kompatibilita súborov: Bezkonkurenčná podpora PSD plus všetky štandardy vrátane formátov PNG, JPG, TIFF, EPS, PDF a SVG. Real time efekty: Affinity Photo je dodávaný s obrovským spektrom špičkových filtrov vrátane osvetlenia, rozostrení, deformácií, posunutia naklonenia, tieňov a mnohých ďalších.

Aplikácia je vyvinutá z rovnakých základov ako ekvivalent pre desktopy, ale bola špeciálne prispôsobená tak, aby čo najviac využívala hardvérové ??a dotykové schopnosti zariadenia iPad. Každý nástroj, panel a ovládací prvok boli úplne prepracované tak, aby sa dali optimalizovať dotykom – či už s prstom alebo pomocou Apple Pencil.

Affinity Photo 600x151 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #45 týždeň

Chameleon Run – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Rýchla, premyslená a nápaditá skákačka z dielne slovenského programátora. Hra sa získala minulý rok prestížne ocenenie Apple Design Award a je dostupná aj pre Apple TV.

Chameleon Run 600x152 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #22 týždeň

Mini Metro – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

V hre Mini Metro sa pripravte na navrhovanie rozloženia metra pre rýchlo sa rozvíjajúce mesto. Nakreslite trasy medzi stanicami a spojte ich s linkami metra.

Mini Metro 600x156 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #47 týždeň

Beat Cop – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

New York je skôr šelma než mesto. Odhaľ jeho tajomstvo prechádzajúc najtemnejšími zákutiami v hre Beat Cop ako Jack Kelly – bývalý detektív, ktorý je manipuláciou zapletený do vraždy. Degradovaný a opustený svojimi blízkymi máš poslednú šancu, aby si odhalil pravdu a raz navždy celé to svinstvo upratal. Je tu len jeden problém. V zásade je ich niekoľko. Tvoj nový šéf sa k tebe chová ako k odpadu, tvoja manželka je z pekla pochádzajúca pijavica peňazí a miestna mafia chce vidieť tvoju hlavu na striebornom podnose. Hra má nelineárny príbeh s mnohými zakončeniami.

Beat Cop - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

Pocket Build – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Chceli ste niekedy vytvoriť svoj malý fantasy svet? Možnosti sú nekonečné! Vytvorte si svoje vlastné mesto, budujte svoj vlastný svet, postavte si svoj vlastný hrad. Pocket Build je strategická hra v ktorej môžete stavať bez obmedzení.

Pocket Build - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #06 týždeň

3D Anatomy – zadarmo (pôvodná cena 4,49€)

3D Anatomyu 600x302 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #36 týždeň

Aplikácia 3D Anatomy je 3D atlas ľudského tela.

Cubesc – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Predstavte si, že čelíte nočným morám osamelým a vystrašeným spôsobom. Cubesc je logická hra v ktorej sa Kira a jeho medvedík sa ocitnú v takejto situácii a pokúsia sa nájsť cestu von.
Hra je dostupná aj pre Apple TV.

Dig Deep! – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Pripojte sa k medzigalaktickému banskému cechu a pripravte sa na divoké dobrodružstvo plné mimozemských tvorov, smrtiacich pascí a zlata … veľa zlata! V hre Dig Deep! bude vašou úlohou získať čo najviac zlata.

Affinity Designer – 10,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Affinity Designer je aplikácia na vektorovú grafiku a dizajn. Či už pracujete s grafikou pre marketingové materiály, internetové stránky, ikony, návrh používateľského rozhrania, alebo chcete vytvoriť umelecké dielo aplikácia vám zmení spôsob, akým pracujete.

macOS

Affinity Photo – 27,99€ (pôvodná cena 54,99€)

Po verzii pre iPad a iPhone je v akciovej cene verzia aj pre macOS.

Affinity Photo mac 600x128 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #12 týždeň

Affinity Designer – 27,99€ (pôvodná cena 54,99€)

Po verzii pre iPad a iPhone je v akciovej cene verzia aj pre macOS.

Affinity Designer 600x145 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #12 týždeň

Affinity Publisher – 27,99€ (pôvodná cena 54,99€)

Softvér Affinity Publisher konkuruje programom ako Adobe InDesign. Ide o softvér na tvorbu digitálnych aj tlačených publikácií, letákov či pozvánok.

Affinity Publisher 600x122 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #48 týždeň

Alto’s Odyssey – zadarmo (pôvodná cena 12,99€)

Alto’s Odyssey je tiež v akcii pre obidve Apple paltformy.

Altos Odyssey 600x147 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #4 týždeň

Alto’s Adventure – zadarmo (pôvodná cena 12,99€)

Alto’s Adventure je tiež v akcii pre obidve Apple paltformy.

Altos Adventure 600x151 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

Adobe Photoshop Elements 2020 – 74,99€ (pôvodná cena 109,99€)

Adobe Photoshop Elements 2020 predstavuje veľmi výkonný a cenovo dostupný nástroj, ktorý umožňuje naprostú väčšinu funkcií, potrebných pre vysokokvalitné úpravy vašich fotografií. Okrem základných úprav jasu, kontrastu a farebných úrovní po jednotlivých kanáloch, umožňuje napríklad odstraňovanie hmly zo záberov krajiniek, hromadné úpravy, ktoré pridajú jas, farbu, ostrosť, kreatívne farebné filtre pre vylepšenie atmosféry. Softvér Photoshop Elements podporuje aj rozpoznávanie tvárí a triedenie fotiek podľa tagov, priame zdieľanie na sociálne siete i vlastný web, doostrenie roztrasených záberov, pokročilé možnosti zlučovania snímok a pod.
Ušetrite si čas pokročilou funkciou, pomocou ktorej budete môcť upravovať naraz viac obrázkov jedným kliknutím. Môžete meniť takto napríklad nastavenie expozície, kontrastu a mnohé ďalšie funkcie na všetkých obrázkoch naraz.
Zábery môžete zlučovať do panorámy, vyladiť ich expozíciu, alebo odstrániť rušivé prvky. Môžete tiež jednoducho kombinovať tváre a telá zo série skupinových fotiek. Už nemusíte pátrať po súboroch, pretože ku každému snímku môžete pridať identifikačné značky miest, osôb a udalostí.

Adobe Photoshop Elements 2020 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #07 týždeň

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť