Staršie generácie Apple TV už nemajú prístup k HBO Now

O jednu službu menej.

Presne ako HBO avizovalo už začiatkom minulého mesiaca, tak teraz dodržalo svoje slová a odstránilo aplikáciu HBO Now zo starších modelov Apple TV.

Reč je o aplikácii pre 2. a 3. generáciu Apple TV. Tieto modely vyšli v rokoch 2010 a 2012, bežali ešte na vlastnom operačnom systéme a nejednalo sa o tvOS. Práve toto dodalo Applu a poskytovateľom služieb väčšiu kontrolu nad tým, aké aplikácie užívateľ môže alebo nemôže mať nainštalované v zariadení. Tieto verzie ešte nemali užívateľsky prístupné úložisko a podporovali filmy z iTunes v 720p a neskôr 1080p rozlíšení.

HBO Now je tak po novom dostupné už len na Apple TV 4. generácie a Apple TV 4K. Užívatelia starších modelov Apple TV tak majú k dispozícii už len službu HBO GO. Pôvodne mala byť odstránená so službou Now, ale došlo k odkladu o “pár mesiacov”, zatiaľ bez bližších detailov. Užívateľom starších modelov Apple TV sa odporúča, aby HBO Now naďalej využívali buď na novších generáciách Apple TV, na iných zariadeniach alebo ho streamovali do svojej Apple TV pomocou AirPlay.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.