Odliatky nového iPhonu ukazujú ďalšie detaily jeho podoby

Inšpirácia hranatým dizajnom, o ktorej sa už dlhšiu dobu hovorí, je na prvý pohľad zrejmá.

Vďaka 3D modelom však možno konečne vidieť očakávaný produkt vo fyzickej podobe. Odliatky a CAD modely prezentujú všetky štyri očakávané modely nového iPhonu – iPhone 12 vo veľkostiach 5,4 a 6,1 palca, ako aj iPhone 12 Pro vo verzii 6,1 a 6,7 palca.

Fyzické odliatky, s ktorými sa na Twitteri podelil JinStore

Pokiaľ ide o výrez v prednej časti zariadenie, na pohľad sa javí rovnako veľký ako v prípade súčasného iPhonu 11. Na renderoch vidno aj setup fotoaparátu, ktorý, zdá sa, nedisponuje LiDAR skenerom ako iPad Pro.

CAD nákresy nového iPhonu z rovnakého Twitter účtu

Treba však povedať, že odliatky ako aj 3D rendery očakávaných zariadení, ktoré sú často prezentované ako úniky z oficiálnych zdrojov, môžu byť vytvorené tretími stranami – napríklad výrobcami obalov, ktorý sa prostredníctvom nich snažia predpovedať možnú podobu ešte nepredstaveného produktu.

Konečnú podobu iPhone 12 by sme mali s istotou spoznať pri jeho oficiálnom predstavení na jeseň tohto roku. Apple plánuje štart produkcie nového smartfónu už o mesiac.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.