Nové hry na Apple Arcade

Čo nové pribudlo v hernej službe od Apple?

Little Orpheus

Side-scrolling adventúra ponúka sci-fi príbeh sovietskeho kozmonauta, ktorý sa v 70. rokoch vydá na tajnú misiu opačným smerom – do stredu Zeme. Podľa tvorcov má ísť o hru, ktorá zabaví príležitostných hráčov aj skúsených adventuristov.

Hra sa okrem zaujímavého príbehu vyznačuje aj pôsobivou vizuálnou stránkou či kvalitným hudobným sprievodom.

Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm (Golden Edition)

RPGčko, ktoré teraz navyše prichádza s rozšírenou edíciou, ponúka epický príbeh plný zaujímavých questov. Okrem úloh na vás čaká aj množstvo nového obsahu, predmetov a ďalších vylepšení. Skrátka všetko, čo by ste čakali od kvalitnej expanzie.

Hra sľubuje viac ako 20 hodín zábavy, veľkolepé súboje s bossmi a dostatok bočných úloh, ktoré prinesú zaujímavé odmeny. To všetko v pôsobivej grafike a 60fps.

 

SpongeBob: Patty Pursuit

Kto by nepoznal známu špongiu v šortkách. Tentokrát sa SpongeBob predstaví v side-scrolling dobrodružstve, kde bude musieť zachrániť svojich priateľov a poraziť hlavného záporáka Sheldona J. Planktona.

Towers of Everland

Vydajte sa do podzemného labyrintu, ktorý čaká na preskúmanie. Akčná hra s prvkami RPG vás vezme na dobrodružnú cestu svetom Everlandu. Porazíte hordy nepriateľov, ktoré na vás čakajú?

zdroj: Apple Arcade

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.