iPhone 12 pôjde do výroby v júli

Koncom tohto mesiaca je naplánované ukončenie druhej fázy záverečného testovania očakávanej novinky a následne sa začne samotná produkcia.

Uviedol to portál DigiTimes. V správe sa hovorí o plošnom začatí výrobného procesu pre všetky modely nového iPhonu 12.

Či sa však dočkáme aj súbežného predstavenia novej rady Apple smartfónu je iná otázka, na ktorú navyše zatiaľ odpoveď nepoznáme. V minulosti sa hovorilo o tom, že predstavenie vyšších modelov s mmWave 5G sa kvôli problémom v produkčnom reťazci posunie o čosi neskôr. Základný model nového iPhonu má ponúknu sub-6GHz 5G.

Dvanásta generácia iPhonu má prísť v štyroch modelových prevedeniach. Klasický iPhone 12 ponúkne dva varianty displeja – s uhlopriečkou 5,4 a 6,1 palca. Pro modely budú takisto dva – 6,1 palcový a 6,7 palcový.

Všetky štyri iPhony majú disponovať OLED technológiou, 5G (v jednej či druhej podobe) a menším výrezom na prednej strane. Takisto sa hovorí o LiDAR skeneri pre higher-end modely.

zdroj: DigiTimes

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.