Nový iPhone: rovnako veľký výrez a LiDAR iba pre 6,7″ model?

Tweety leakera EverythingApplePro rozpútali vcelku živú diskusiu o tom, ako bude nakoniec iPhone 12 vyzerať.

Očakávaná generácia zariadenia, ktorú Apple plánuje predstaviť na jeseň v štyroch variantoch, je v poslednom čase v centre pozornosti.

Karty teraz zamiešal EverythingApplePro, ktorý na svojom Twitteri priniesol CAD vizualizácie, na ktorých vidno iPhone 12. Celkom iný, ako ten, ktorý v minulosti opisovalo viacero leakerov. Tí hovorili napríklad o zmenšení predného výrezu či štyroch objektívoch fotoaparátu.

Vymodelovaný smarfón však disponuje trojicou objektívov a rovnako veľkým výrezom v prednej časti zariadenia ako súčasný iPhone 11 Pro.

Doteraz sa hovorilo o tom, že LiDAR 3D skener bude prítomný v celom lineupe nových iPhonov. EverythingApplePro však verí, že LiDAR sa objaví iba vo väčšom iPhone 11 Pro Max. Treba dodať, že LiDAR nebol prítomný ani na 3D odtlačkoch a renderoch, ktoré unikli pred pár dňami.

Treba však dodať, že tieto vizualizácie a fyzické makety sú často dielom výrobcov obalov. Rovnako veľký výrez či nezmenený setup fotoaparátu sú možno dôsledkom toho, že pre výrobu obalu nie je potrebné presne replikovať tieto oblasti zariadenia podľa reálnej predlohy.

Viacero renderov prezentuje nový iPhone s menším výrezom

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.