Novinky z Apple TV+: Scorsese na palube a detektívka od Roberta Downeyho Jr.

Kalifornskému jablku sa aktuálne podarilo nadviazať dve zaujímavé spolupráce.

Odložený prípad z Kanady

Prvou je projekt, ktorý pre streamovaciu platformu Apple pripraví Robert Downey Jr. Pôjde o detektívnu drámu v jeho produkcii. Tešiť sa môžete na inšpiráciu skutočnou predlohou, ktoru je článok z magazínu Life. V ňom sa spomína desaťročia starý prípad, ktorý znovu otvára kanadský detektív, aby záhadu rozlúskol. Prípad sa však postupne vymyká kontrole a zamotáva, takže o zaujímavý a napínavý dej počas celého seriálu zrejme nebude núdza.

Detektívny žáner je Downeymu celkom blízky a cíti sa v ňom dobre – stačí spomenúť súčasný seriál Perry Mason, ktorý herec a producent pripravil pre HBO a ktorý bol prijatý veľmi kladne. Ostáva iba dúfať, že aj v prípade Apple TV+ sa úroveň kvality podarí dodržať.

Marty nastupuje

Režisér, pod ktorého taktovkou vzniklo množstvo dnes už kultových snímok ako Taxikár, Gangy New Yorku či Mafiáni, sa najnovšie “upísal” Apple. A to hneď na niekoľko rokov.

Štartom pre úspešnú spoluprácu je projekt Killers of the Flower Moon, ktorý Apple TV+ chystá spolu s režisérom a v ktorej uvidíme Lea DiCapria či Roberta De Nira. Film je adaptáciou knihy s rovnakým názvom a prinesie príbeh záhadných vrážd Indiánov z kmeňa Osage, ktorý patrili k najbohatším ľuďom svojej doby – vďaka ložiskám ropy, na ktorých stáli ich obydlia.

zdroj: 9to5Mac

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť