Nové farby Apple Watch a vyššia cena pre iPad Air?

Už o pár hodín sa dozvieme, čo Apple pripravilo na svoj dnešný event. Ešte predtým sa však pozrime na niekoľko noviniek.

Modrá je možná

Spoľahlivý zdroj prognóz pre Apple, L0vetodream, sa pripomenul informáciou, že nová generácie hodiniek ponúkne aj nové farebné prevedenia.

Bližšie informácie, o aké farby a prevedenia konkrétne pôjde, zatiaľ nepoznáme. Výnimku predstavuje modrá, ktorú podľa rovnakého leakera môžeme dostať na výber pri hodinkách.

Tento odtieň sa javí celkom pravdepodobne – Apple podľa ďalších zdrojov chystá aj novú Midnight Blue pre iPhone 12 Pro a indíciou, ktorá by hovorila v prospech tejto farby, môže byť aj paleta, v ktorej je ladený vizuál eventu.

Drahší iPad

Okrem celkom nových Apple Watch Series 6 sa hovorí aj o cenovo dostupnejších Apple Watch, ktoré takisto možno dnes uvidíme.

Naopak cenovo možno narastie oproti predchodcom iPad Air. Očakávaná štvrtá generácia s celkom novým  celoobrazovkovým dizajnom má začínať na približne 620€. Oproti aktuálnej ponuke ide tak o zvýšenie o 70€.

zdroj: 9to5Mac

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.