Dnešný Apple Event: Aktualizácie na poslednú chvíľu naznačujú, čo môžeme čakať

Už o 19:00 Apple predstaví viacero noviniek. Kandidátov na miesto v prezentácii je viacero, prvé miesta obsadili nové Apple Watch či iPad Air.

(Aj) lacnejšie Apple Watch

To, že iPhone s veľkou pravdepodobnosťou nebude súčasťou eventu, predpovedá viacero zdrojov, medzi ktorými nechýba ani jednotka v spoľahlivosti, Ming-Chi Kuo.

Podľa renomovaného analytika sa Apple chystá predstaviť Apple Watch Series 6iPad Air. V segmente hodiniek by sme sa mali dočkať aj uvedenia cenovo dostupnejších Apple Watch. Pokiaľ ide o nový tablet, ten má priniesť zmenu dizajnu a tenšie okraje, ktoré zariadenia viac priblížia súčasnému modelu Pro. iPhone podľa Kua Apple predstaví v rámci samostatného eventu v októbri.

HomePod mini?

Pokiaľ ide o ďalšie novinky, mohli by sme večer vidieť aj dlho očakávané AirTags či menší HomePod. Tieto produkty predpovedá Jon Prosser. Leaker má za sebou niekoľko presných zásahov, ale stáva sa aj, že mu predpoveď nevyjde.

OS novinky

Okrem hardvérových noviniek by event mohol priniesť aj niekoľko softvérových. Apple od júnovej WWDC usilovne testuje viacero operačných systémov – iOS a iPadOS 14, tvOS 14, watchOS 7 a v neposlednom rade aj výrazne upravený macOS pod názvom Big Sur. Dnešná prezentácia by mohla byť ideálna na oznámenie dátumov ich vydania.

Jedno predplatné

Ďalším tipom pre miesto v prezentácii môže byť Apple One. O spojenom predplatnom, ktoré by v sebe zahŕňalo viacero služieb ako Apple News+, Apple Arcade, Apple Music či Apple TV+, sa už nejaký čas hovorí. Najnovšie sa objavili zmienky o tejto chystanej novinke v zdrojovom kóde Apple Music apky pre Android. Spomína sa v ňom menovite predplatné Apple One, v rámci ktorého má byť zahrnutá aj Apple Music.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.