Najobľúbenejší iPhone 12? Model s uhlopriečkou 6,1″, predpovedá analytik

Podľa prognózy renomovaného odborníka na značku Apple, Ming-Chi Kua, bude väčší zo základných modelov nového iPhonu ten najpopulárnejší.

Nová generácia smartfónu, ktorú Apple odhalí už zajtra, má ponúknuť hneď štyri modely v troch rôznych veľkostiach. Od najmenšieho iPhonu 12 mini s 5,4″ displejom, cez iPhone 12 a iPhone 12 Pro s 6,1″ displejom až po iPhone 12 Pro Max s 6,7″ obrazovkou.

Predpoveď renomovaného analytika neprekvapivo považuje základný iPhone 12 s 6,1 palcovým displejom za budúceho favorita v predajoch.

Kuo uviedol, že približne pätina nových zariadení bude 5,4 palcová verzia, iPhone 12 Pro a Pro Max takisto budú predstavovať 20% podiel v objeme produktov. To znamená, že iPhone 12 pokryje zvyšných 40% a logicky má teda aj najlepšie predpoklady stať sa jednotkou.

Ak si chcete pred eventom osviežiť posledné čerstvé informácie, ktoré ohľadom iPhonu unikli, nájdete ich v samostatnom článku. Dočítať sa v ňom môžete o farbách, parametroch či odhadovaných cenách novinky.

zdroj: 9to5Mac

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.