AirPods Studio sa blížia – Apple odstránil zo svojho webu Beats sekciu

Podstránka propagujúca produkty Beats by Dre v tichosti zmizla z oficiálneho webu Apple.

S najväčšou pravdepodobnosťou tento krok súvisí s dnešným eventom, ktorý odštartuje už o 19-tej. Okrem nového iPhonu by sme v rámci prezentácie vidieť aj nové slúchadla značky Apple, ktoré zatiaľ poznáme pod označením AirPods Studio.

Novinka má mať celkom nový dizajn, ktorý narozdiel od kompaktných modelov rady AirPods ponúkne celoušné mušle a podľa dostupných informácií aj senzory pre detekciu nasadenia na hlave alebo na krku.

Podľa archívnych screenshotov z Wayback Machine bola stránka od 9. októbra nedostupná. Na webe ostala možnosť nakupovať a prezerať Beats produkty, no samotná landing page venovaná sub brandu už bola odstránená. Stiahnutie audio produktov iných značiek z ponuky sa však netýka iba online priestoru. Podobne aj z kamenných retailov Apple zmizli značky ako Sonos, Logitech či Bose.

Takisto to nie je prvýkrát, čo Apple zvolil podobný postup pred oznámením nového zariadenia. Stačí si spomenúť na príchod Apple Watch. Tesne pred ich predstavením z ponuky zmizli produkty Fitbit, ktoré spadali do rovnakého segmentu. Z audio produktov by sme okrem AirPods Studio mali dnes večer vidieť aj nový Homepod v menšom prevedení s prívlastkom mini.

Sledujte dnes večer náš živý prepis eventu Hi, Speed, po ktorom prinesieme aj podrobné články o všetkých dnes predstavených novinkách.

zdroj: MacRumors

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.