MagSafe obaly by mohli byť užitočnejšie – napríklad takto

Nasledovný koncept ukazuje, ako by sa toto príslušenstvo pre iPhone 12 dalo využiť ešte efektívnejšie.

Apple k svojmu novému smartfónu predstavil nemálo MagSafe príslušenstva, ktoré ťaží z magnetu prítomného v zadnej stene zariadenia. Máme tu nabíjačky, sloty na karty, puzdra, obaly…

Puzdra v koženom spracovaní Apple ponúka k svojim produktom tradične, nový MagSafe variant však ponúka aj priečinok na platobnú kartu vo vnútornej strane či napríklad preukaz v danom rozmere a samozrejme možnosť bezdrôtového nabíjania.

V prednej stene sa zase nachádza výrez, ktorú ponúka pohľad na prichádzajúce hovory a… to je tak všetko. Ak vám niekto volá, nemôžete hovor prijať. Zároveň by tento priestor mohol slúžiť aj na zobrazovanie ďalších upozornení – pripomienky z kalendára, pripojené príslušenstvo – či možnosť odpovedať na správy pomocou diktovania, bez potreby puzdro otvárať. Presne tieto nápady na zlepšenie prináša koncept prepracovaného MagSafe puzdra od Parkera Ortolaniho.

Okienko v rámci obalu by takisto mohlo slúžiť na interakciu pri počúvaní hudby, kde by ste videli, čo sa aktuálne prehráva a zároveň mohli aj audio pozastaviť či posunúť – vďaka viacerým náhľadom, cez ktoré by ste sa presúvali swipovaním. Podobne by mohlo okno slúžiť aj na zobrazovanie a ovládanie ďalších funkcií pri práci s iPhonom.

    

Využívate aj vy nejaký z MagSafe obalov?

Čo by ste povedali, keby Apple podobným spôsobom rozšíril funkcionalitu pre efektívnejšie využitie dizajnu MagSafe puzdra?

zdroj: 9to5Mac

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.