MacBooky a iPady s mini-LED by mohli doraziť už v prvom polroku 2021

Nový report od DigiTimes prináša detailnejší pohľad na plány Apple.

Čerstvé info od portálu ďalej rozvíja správy o tom, že Apple výrazne podporuje príchod novej technológie (doslova) na obrazovky jeho zariadení a snaží sa celý proces čo najviac zrýchliť.

Podľa DigiTimes chce Apple predstaviť prvý iPad Pro s mini-LED už v úvodnom štvrťroku 2021. V nasledovnom kvartáli by zase mal putovať do výroby MacBook Pro s novou technológiou displeja. Report takisto zmieňuje aj prípravu jednotlivých výrobcov, ktorý si na príchod mini-LED chystajú kapacity.

Podľa renomovaného odborníka na Apple, Ming-Chi Kua, sa značka pustí do výroby mini-LED panelov pre nový iPad v závere aktuálneho roku. Príchod novej generácie tabletu s prívlastkom Pro očakáva Kuo v prvej polovici roku 2021. Cupertino údajne pracuje aj na dvojici nových MacBookov Pro s uhlopriečkami 16,1 a 14,1 palca a s technológiou mini-LED.

Jej hlavnými benefitmi je širšie farebný gamut, vysoký kontrast a HDR či stmavovanie konkrétnych častí obrazovky. Kuo očakáva, že nové obrazovky výrazným spôsobom zvýšia úroveň produktivity aj zábavy pri používaní zariadenia.

Všetky očakávané MacBooky Pro budú s najväčšou pravdepodobnosťou disponovať novými Apple Silicon procesormi.

zdroj: DigiTimes

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.