Kedy sa dočkáme iOS 13.4?

Nová verzia je aktuálne dostupná vo forme bety. Má ísť ďalšiu väčšiu aktualizáciu, ktorá prinesie viacero noviniek či vylepšení. Aký je však predpokladaný dátum sprístupnenia pre verejnosť?

Indície naznačujú, že by sa tak malo stať už budúci mesiac. Okrem iOS sa dočkáme aj rovnako očíslovaného OS pre iPad a Apple TV, ako aj macOS 10.15.4 či watchOS 6.2.

Hlavnou oporou tejto hypotézy je deklarovaná dostupnosť jednotných nákupov apiek pre Mac, iPhone aj iPad bude dostupná práve v marci. Logicky vyplýva, že ak majú používatelia novú možnosť nakupovania využívať, musia disponovať aktuálnymi systémami.

V prospech marcového štartu hovorí aj skúsenosť z minulých rokov. Veľké aktualizácie OS Apple zvyčajne predstavuje práve v marci – bolo to tak minulý a aj predminulý rok.

Vo vzduchu visí aj možnosť, že Apple v treťom mesiaci roku 2020 príde s eventom orientovaným na hardvérové novinky. Kandidátov na miesto v prezentácii je viacero – iPad Pro, iPhone 9 či nové AirTag trackery. Spolu s vydaním veľkej aktualizácie OS by nepochybne tieto novinky vydali na jeden event.

Čo nové má update 13.4 priniesť?

  • jednorazové nákupy apiek pre viacero platforiem
  • iCloud Drive zdieľanie zložiek
  • nové Memoji
  • podporu modifikácie hardvérových kláves pre iPadOS
  • Shazam skratku do Skratiek
  • prekopaná Mail lišta

 

Podrobný článok o novinkách v 13.4 nájdete tu.

zdroj: 9to5Mac,

cover: Eliza Diamond

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.