Čo nové si môžete zahrať na Apple Arcade?

Herná platforma Apple priebežne dopĺňa ďalšie tituly do svojho katalógu. Dnes sa pozrieme na tie najčerstvejšie.

The Lullaby of Life

Adventúra, ktorá spája hudbu, oddych a preverí vašu obratnosť. Hra neobsahuje žiadne textové prvky a jej autori odporúčajú slúchadlá pre hlbší zážitok.

Necrobarista

Ďalší z dobrodružných titulov s temnou atmosférou, kde sa ujmete Maddy Xiao, baristky a amatérskej nekromancerky.

Creaks

Novinka z produkcie Amanita Design, tvorcov úspešných indie hier ako Botanicula, Samorost či Machinarium. Plošinovka s hádankami, prepracovaným vizuálom, animáciami a pôsobivou zvukovou zložkou, ktorú podčiarkuje soundtrack od Hidden Orchestra.

Preskúmajte rozľahlé sídlo, poraďte si s hádankami aj nábytkovými príšerami a odhaľte veľké tajomstvo.

Beyond a Steel Sky

Novinka od tvorcu série Broken Sword, Charlesa Cecila s vizuálom pod taktovkou Davea Gibbonsa, známeho komiksového autora, ktorý stojí za sériou Watchmen.

Ide o pokračovanie titulu Beneath a Steel Sky, v ktorom je hlavným hrdinom Robert Foster, ktorý sa rozhodne zachrániť unesené dieťa. Z vašej komunity púštnych nomádov vás stopa zavedie do Union City, ktoré je jedným z posledných veľkomiest vo svete plnom vojen a politických nepokojov.

Napínavý cyberpunk thriller ponúka hádanky kombinované s rýchlou akciou v dynamicky sa meniacom svete, ktorý reaguje na hráčove konanie.

zdroj: Apple

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.