Backbone One robí z iPhonu konzolu

Nový ovládač pre Apple smartfón si rýchlo získal popularitu ako jeden z najlepších.

Herné periférie pre iPhone či iPad nie sú horúcou novinkou a v ponuke ich môžete nájsť niekoľko. Jedným z tých novších je Backbone One. K iPhonu sa upevňuje po bokoch zariadenia. Po pripojení držíte v rukách niečo, čo pripomína konzolový ovládač s povedomím rozhodením prvkov.

Produkt je kompatibilný so všetkými modelmi od iPhone 6s, vyžaduje však aspoň iOS 13. Na jednej strane sa nachádza Lightning konektor, vďaka čomu je spojenie a odozva bez spomalenia a nevyžaduje si Bluetooth. Vďaka Lightningu zároveň nie je potrebné nabíjanie ovládača.

V rámci ovládacích prvkov nechýba ani samostatné tlačidlo pre záznam hry a screenshoty. Vaše herné zážitky môžete zachytávač v rozlíšení až 1080p pri 30 snímkoch za sekundu. Ďalším šikovným tlačidlom sa viete dostať priamo do Backbone aplikácie. Poteší aj prítomnosť 3,5 mm vstupu pre slúchadlá.

V spomínanej apke pre ovládač môžete spúšťať hry či pristupovať k nahrávkam. Aplikácia myslí aj na sociálny rozmer hrania –  môžete v nej komunikovať s priateľmi cez sociálne siete a ak majú takisto Backbone aplikáciu, príde vám o tom notifikácia.

Pokiaľ ide o ponuku hier, s ktorými si konzolové ovládanie vďaka Backbone užijete, patria sem všetky tituly, ktoré podporujú herné ovládače, vrátane hier z Apple Arcade.

Backbone One stojí 99$ a je potrebné ho kúpiť priamo cez jeho aplikáciu.  

zdroj: Backbone

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.