Apple začal predávať renovované iPady Air 3 a iPady mini 5

Apple začal na svojich stránkach v sobotu predávať certifikované renovované iPady Air tretej generácie a iPady mini piatej generácie v Spojených štátoch. Na týchto stránkach sa zariadenia objavili po prvý krát od svojho predstavenia v marci 2019.

Na stránkach s renovovanými zariadeniami je naozaj z čoho vyberať. Dostaneme sa k mnohým modelom iPadu mini 5 a iPadu Air vrátane Wi-Fi alebo LTE modelov, 64GB alebo 256GB úložiskom a takmer vo všetkých farebných vyhotoveniach. Ceny sú približne o 15% nižšie v porovnaní s úplne novými ekvivalentami dostupnými na Apple.com.

Apple tvrdí, že certifikované, renovované iPad modely sú prísne kontrolované, testované, a vyčistené. Dostávajú taktiež nový obal so všetkým príslušenstvom a dokumentáciou. Každý renovovaný iPad dostane aj novú batériu a kryt zariadenia (šasi), takže je na nerozpoznanie od úplne nového.

Každý renovovaný iPad je krytý štandardnou, jednoročnou zárukou od Apple, odo dňa, kedy je iPad doručený. Záruka sa dá rozšíriť na dva roky pomocou AppleCare+ (platí pre Spojené štáty).

Aj keď sú renovované a certifikované iPady skvelou možnosťou ako ušetriť peniaze priamo od Apple, existujú na internete stránky ako je Amazon alebo Best Buy, kde sú cenovky týchto tabletov omnoho prívetivejšie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.