Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #05 týždeň

Prinášame vám piate tohtoročné pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac.

iOS/iPadOS

Crisis of the Middle Ages – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Crisis of the Middle Ages je zábavná retro RPG hra s viac ako 700 rôznymi nepriateľmi, 100 unikátnymi útokmi a doba hrania hlavného príbehu sa má pohybovať medzi 6 – 10 hodinami.

Apocalypse – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Nastal čas apokalypsy, rozhodnite o osude planéty. V strategickej hre Apocalypse je vašim cieľom zničiť celé ľudstvo.

ImageGet – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

ImageGet 600x252 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #18 týždeň

ImageGet je nástroj na sťahovanie obrázkov z internetových stránok. Stačí zadať len url adresu. Aplikácia načíta všetky obrázky a vy si len zvolíte, ktorý chcete uložiť.

Backup My Contacts Easy – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Pomocou aplikácie Backup My Contacts Easy môžete jednoducho zálohovať a obnoviť všetky vaše kontakty.

Tempest Pirate Action RPG – 4,49€ (pôvodná cena 8,99€)

Tempest Pirate Action RPG 600x155 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #20 týždeň

V hre Tempest Pirate Action RPG sa budete plaviť v úlohe odvážneho piráta po šírych moriach. Vaša loď musí byť po zuby ozbrojená, posádka vždy pripravená a obchodné znalosti vycibrené. Iba tak porazíte ostatných pirátov a mýtické príšery, medzi ktorými nechýba legendárny Kraken. Hra kombinuje bojový žáner so stratégiou a RPG prvkami.

Mars Power Industries – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Mars Power Industries je nadčasová logická hra. Vašou úlohu bude napojiť na elektrinu všetky domy na Marse a preskúmať červenú planétu.

Hra vyšla aj vo verzii pre PC a hernú konzolu Nintendo Switch.

Braveland – 0,49€ (pôvodná cena 3,39€)

Braveland je ťahová stratégia, ktorá vyšla aj vo verzii pre PC. Herný systém sa nesie v duchu ťahových stratégií. K dispozícii budete mať sedem jednotiek. Každá z nich je ohodnotená hviezdami. Limit 15-tich hviezd pre svoju armádu, vás donúti v neskorších fázach hry mierne taktizovať a dobre si rozmyslieť, koho v boji budete potrebovať najviac. Okrem samotných vojakov môžete vylepšovať vlastnosti svojho hrdinu, a to nielen získavaním levelov za súboje, ale aj brnením, prilbou, zbraňou a opaskom, ktoré nakúpite za našetrené peniaze. Do tretice váš výkon ovplyvnia aj samotné vlastnosti vášho hrdinu: sila, obrana, odolnosť voči kúzlam a energia. Tie zvyšujete každým levelom a aj vďaka svätyniam, ku ktorým sa dostanete po porazení nepriateľov.

Astrå – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Dobrodružná hra Astrå je príbehom bohyne Hemery, bohyne denného svetla.Pomôžte jej bojovať s temnotou a objavte zázraky a tajomstvá jedinečného vesmíru Astrå. Hra získala prestížne ocenenie App Store Best Of 2015 a vyšla aj pre Apple TV.

Spirit Roots – 2,29€ (pôvodná cena 5,59€)

Spirit Robots 600x149 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #27 týždeň

Spirit Roots je 2D plošinovka, v ktorej môžete behať, skákať, bojovať, vyhýbať sa nástrahám, zbierať mince a bojovať proti bossom.

AWidget – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Aplikácia AWidget vám pridá widget s informáciami o dátach a pripojenej wi-fi siete.

OilSketch – 3,49€ (pôvodná cena 5,59€)

OilSketch 600x308 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #32 týždeň

OilSketch je fotografický editor ktorý premení vaše fotky na olejomaľby.

macOS

Clipsy – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Clipsy 600x124 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #27 týždeň

Clipsy ja vaša schránka kopírovaných vecí, je jedno či ide o text alebo súbory. K údajom môžete pristupovať priamo z menu baru alebo pomocou klávesovej skratky.

Earth 3D  – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Aplikácia Earth 3D je interaktívna 3D zemeguľa, v ktorej môžete nájsť viac ako: 2600 geografických objektov, viac ako 500 divov sveta.

This War of Mine – 3,49€ (pôvodná cena 16,99€)

V This War of Mine nebudete hrať ako elitný vojak, ale ako skupina civilistov, ktorí sa snažia prežiť v obkľúčenom meste, zápasia s nedostatkom potravín, liekov a neustálym nebezpečenstvom od ostreľovačov a nepriateľských mrchožrútov. This War of Mine ponúka úplne nový herný zážitok vojny videný z úplne z inej perspektívy.

Caffeinated – Anti Sleep App – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Caffeinated je utilita, ktorá zabráni vášmu Macu prejsť do režimu spánku. Má aj niekoľko užitočných funkcií, môžete si nastaviť časovanie, automaticky s vypne, keď batéria klesne pod určitú úroveň, môžete ju vypnúť/zapnúť jediným kliknutím v Menu bare a podporuje aj najnovší OS Mojave.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.