Apple vydal Swift Playgrounds pre Mac

Apple včera pridal do Mac App Store aplikáciu Swift Playgrounds pre Mac, ktorá bola pôvodne vytvorená pre iPad.

Tak ako pri verzii pre iPad, je Swift Playgrounds pre Mac vytvorený, aby naučil užívateľov základy kódovania. Aplikácia pritom nevyžaduje ani štipku znalostí o kódovaní či programovacích jazykoch a je vhodná pre študentov, ktorý sa chcú naučiť kódovať úplne od základov.


Swift Playgrounds je revolučná aplikácia pre Mac a iPad, ktorá robí z kódovania zábavu. Riešite interaktívne puzzle v “Learn to Code” lekciách, aby ste sa stali majstrami v základoch kódovaniach. Okrem iného môžete s kódovaním aj experimentovať vďaka širokej škále výziev, ktoré vám ukážu jedinečné spôsoby ako pracovať s kódmi.

Swift Playgrounds nevyžaduje žiadne znalosti kódovania, takže je perfektnou voľbou pre študentov, ktorý ešte len s kódovaním začínajú. Po celý čas budete používať programovací jazyk Swift, ktorý je vytvorený Applom a je používaný profesionálmi na tvorbu mnohých populárnych aplikácií, ktoré každý deň používame.

Swift Playgrounds je možné stiahnuť priamo na Mac App Store alebo na tomto odkaze.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.