Aký bude iPhone 12? Prognózy hovoria o rýchlejšom Face ID, vylepšenej kamere či batérii

Už zajtra uvidíme predstavenie novej generácie Apple smartfónu. S poslednými hodinami, ktoré nás od tohto momentu delia prichádzajú aj nové informácie o netrpezlivo očakávanom zariadení.

O novinky sa podelil leaker Max Weinbach, ktorý na svojom Twitteri zdieľal viacero detailov ohľadom iPhonu 12. Podľa jeho informácií má nový model priniesť výrazne lepší zoom kamery či snímanie pri slabšom svetle ako aj rýchlejšie odomykanie pomocou tvárovej autentifikácie. Face ID bude výkonnejšie vďaka novému algorytmu.

Pokiaľ ide o výdrž batérie, tu sa podľa Maxa očakáva mierne vylepšenie, ktoré by sa malo prejaviť v minimálne o hodinu dlhšom cykle medzi nabitiami. Kompaktný iPhone 12 mini však pravdepodobne vydrží v prevádzke o niečo kratšie ako súčasný iPhone 11, s ohľadom na jeho rozmery a menšiu batériu.

Súhrn informácií o novom smartfóne v závere spomína aj možnú podporu 4K pri 120fps a 240fps.

Apple predstaví iPhone 12 v rámci zajtrajšieho eventu Hi, Speed. Prezentáciu budeme sledovať a prinesieme vám živý prepis a samozrejme aj podrobnejšie články po jej skončení.

zdroj: 9to5Mac

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.