Aké nové príslušenstvo iPhonu 12 predstavil Apple na októbrovom evente?

Pri predstavovaní iPhonu 12, iPhonu 12 mini a iPhonu 12 Pro na októbrovom evente nám Apple predstavil aj novú kolekciu obalov a príslušenstva. Hlavným pojítkom medzi týmto príslušenstvom je podpora novo predstaveného MagSafe pre iPhone 12. 

S MagSafe sa nová kolekcia obalov magneticky prilepí na iPhone 12, mini a Pro a tak odpadá nutnosť obal osádzať. Nabíjacie príslušenstvo má tuto funkciu tiež. To znamená ultra jednoduché a  ultra rýchle, bezdrátové nabíjanie až do 15 W. Ako keď vkladáme AirPod do puzdra. 

Záujemcovia o toto príslušenstvo by malé ale vedieť, že vyššie spomenuté príslušenstvo ešte nie je v predaji a na jeho príchod sa môžeme tešiť pravdepodobne až pri spustení predobjednávok na iPhone 12. Predobjednávky na iPhone 12 a iPhone 12 Pro štartujú 16. októbra a pre iPhone 12 mini a iPhone 12 Pro Max až 6. novembra.

Pre príklad nového príslušenstva použijeme jeden z nových obalov. Silikónový obal s MagSafe pre iPhone 12 a iPhone 12 Pro bude dostupný vo farbách Plum, Deep Navy, Kumquat, Cyprus Green, Pink Citrus, White, Black, and (PRODUCT)Red. Jeho cena by sa mala pohybovať okolo 49€. 

Najnovším prírastkom v oblasti príslušenstva pre iPhone je kožená peňaženka s MagSafe. K dispozícii bude vo farbe Baltic Blue, California Poppy, Saddle Brown a v čiernej. Do tejto peňaženky si budete môcť schovať doklady alebo kreditné karty, pričom budú schované na zadnej strane vášho iPhonu. 


Základná nabíjačka MagSafe by mala stáť 39€. Apple oznámil že jeho väčšia verzia AirPower…ehm…MagSafe Duo (možnosť nabíjania iPhonu a Apple Watch) bude síce dostupná, no nie hneď.

 

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť