Aká krajina, také Apple Watch: watchOS 7 prinesie ciferníky inšpirované vlajkami

Apple Watch FB
Aká krajina, také Apple Watch. Aj tak by sa dala nazvať nová ponuka ciferníkov, ktoré sú v príprave pre operačný systém watchOS 7.

Aká krajina, také Apple Watch. Aj tak by sa dala nazvať nová ponuka ciferníkov, ktoré sú v príprave pre operačný systém watchOS 7.

Tento operačný systém by mal vyjsť koncom roka spolu s ďalšími novinkami Applu, vrátane Apple Watch Series 6 a operačného systému iOS 14. Operačný systém by mal ponúknuť veľké množstvo noviniek, ktoré zahŕňajú dvojicu zdravotných funkcií alebo možnosť zdieľania ciferníkov s ostatnými užívateľmi pomocou iMessage či AirDropu. Rovnako významnou novinkou je možnosť “detského režimu” Apple Watch, kde si rodičia budú môcť k jednému iPhonu pripojiť niekoľko hodiniek.

watchOS 7 pochopiteľne prinesie nové ciferníky. Jedným z nich je Infograph Pro s tachometrom. Druhým bude vaša vlajka. Teda dá sa povedať, že v druhom prípade ide o zbierku ciferníkov s motívom štátnych vlajok z celého sveta. Dá sa preto očakávať, že kolekcia ponúkne desiatky až stovky motívov, ktoré budú však zrejme rozumne upratané tak, že sa prispôsobia napríklad krajine vášho Apple ID.

Momentálne žiaľ o tejto zbierke ciferníkov nie je nič známe až na pár ukážok, ktoré zverejnil na internet server 9to5mac. Ten v poslednej dobe zverejnil kopu ďalších informácií o chystaných Apple Watch.

watchOS 7 International Watch Face

Zdroj: 9to5mac

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.