6,1 palcový iPhone a iPhone Pro ako prvé?

Podľa nového reportu od DigiTimes to vyzerá na takúto postupnosť.

Meškania v dodávateľskom reťazci a problémy v produkcii spôsobené tohtoročnou pandémiou spôsobili, že novú generáciu smartfónu od Apple uvidíme tento rok o čosi neskôr ako je bežné. V prípade spustenia predajov bude možno čakanie ešte dlhšie.

V hre je viacero scenárov, ktoré počítajú s rôznym rozložením nasadenia konkrétnych modelov. Tie budú v prípade iPhonu 12 až štyri a v prípade uhlopriečky bude na výber trojica variantov. Dva modely by mali ponúknuť fotoaparát s dvojicou šošoviek a ostatné dva high-end modely zase trojicu šošoviek.

Predstavenie nového porfólia iPhonov sa síce očakáva v rámci jedného eventu, ktorého dátum sa možno dozvieme už tento týždeň, no príchod do predaja sa udeje asi v dvoch fázach.

Práve tu sa názory rôznych zdrojov odlišujú. DigiTimes najnovšie prišiel s prognózou, že ako prvé sa na pulty dostanú modely s uhlopriečkou 6,1 palca a jeden z Pro modelov.

Na ktorý zo štvorice nových iPhonov 12 ste zvedaví najviac?

zdroj: DigiTimes

cover: EverythingApplePro

komentáre
  1. Možno by bolo dobré, keby si autor po sebe prečítal čo napísal resp. čomu google preložil. Citujem: “ako prvé sa na pulty dostanú model s uhlopriečkou 6,1”.
    A nie sú oba 6,1 palcové modely Pro?

    0
    0
  2. Singulár slova model som opravil na plurál, vďaka za upozornenie. Preklep sa stane, netreba z toho hneď podozrievať webový prekladač.

    Ad Pro modely. Nie, nie sú dva 6,1 palcové modely Pro. Aký by malo zmysel ponúkať dva Pro s rovnakou uhlopriečkou? V čom by bol medzi nimi rozdiel? Očakáva sa jeden základný iPhone s 6,1″ a jeden iPhone Pro s 6,1″.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?