LG sľubuje AirPlay a Homekit podporu pre staršie modely

Po dávnejšom sklamaní, kedy značka oznámila, že v prípade modelov z roku 2018 neplánuje priniesť kompatibilitu pre Apple technológie, prichádza svetlo nádeje.

O najnovšej zmene plánov informoval LG na svojom Twitteri. Rovnaký kanál si výrobca zvolil aj pri staršom vyhlásení. Teraz zákazníkom sľúbil priniesť podporu pre AirPlay a HomeKit ešte tento rok. Viac podrobností prinesie paralelne s vydaním funkcií.

AirPlay umožní majiteľom televízorov LG prehrávať a sledovať multimediálny obsah z Apple zariadení priamo na TV obrazovke bez potreby vlastniť set-top box od Apple. HomeKit zase prinesie možnosť ovládať TV cez iPhone, iPad alebo Mac – či už pomocou Siri alebo v apke Home.

Okrem oznámenia o plánoch s implementovaním AirPlay a HomeKit podpory oznámil LG aj dostupnosť Apple TV aplikácie pre svoje OLED a Super UHD televízory z roku 2018, modely UHD TV majú apku dostať o čosi neskôr.

zdroj: LG

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.