Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #8 týždeň

Aj tento týždeň sme si pre vás pripravili zoznam dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. V poradí už ôsmy tohtoročný víkend prináša pre iOS  zariadenia aj Apple TV niekoľko zaujímavých hier. Pre počítače Mac je v zľave strategická hra Command & Conquer: Generals a editor fotografií  Picktorial.

iOS

Tiny Planet Photos and Video – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Tiny Planet Photos and Video je fotografický a video editor, ktorý má za úlohu zmenšiť krajinu okolo seba a pridáva efekt “rybieho oka”.

Dual Web Browser – zadarmo (pôvodná cena 22,99€)

Internetový prehliadač, ktorý umožňuje mať vedľa seba otvorené dve karty s rôznymi stránkami.

Live Focus – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Live Focus je editor fotografií, s ktorým najskôr niečo vyfotografujete a potom neskôr môžete zmeniť zaostrenie.

Dandara – 6,99€ (pôvodná cena 12,99€)

Dandara je 2D plošinovka plná mystických tvorov a nekonečnej možnosti skúmania herného sveta. Hra prináša príbeh, v ktorom hlavná hrdinka Dandara musí zachrániť vlastný svet s názvom Salt. V ňom žijú občania, slobodný duchovia, ktorí žili slobodne a nespútane, avšak teraz sú utláčaní. Hlavným poznávacím znakom hry je voľnosť a popieranie gravitácie.
Dandara vyšla aj pre platformy PC/XBox a PS4 a je dostupná aj pre Apple TV.

MemoCam – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia MemoCam dokáže pomocou fotoaparátu alebo z fotiek nasnímať množstvo dôležitých informácií, ako sú: telefónne čísla, emailové adresy, meny, čiarové kódy, adresy, dátumy alebo URL stránky a uložiť ich ako text, prípadne automaticky vytvoriť kontakt, poslať email vyhľadať informácie na internete…

Brutal Brutalness – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Brutal Brutalness je 2D akčná adventúra doprevádzaná “brutálnym” metalovým soundtrackom. Vašou úlohou bude vo svete temnoty a smrti nájsť chýbajúcich členov kapely.

Pavilion: Touch Edition – 3,39€ (pôvodná cena 4,49€)

Pavilon je logická hra, ktorá vás hodí priamo do svojho tajomného a atmosférického sveta bez akýchkoľvek návodov alebo začiatočných vysvetlení. Hra získala množstvo ocenení a kladných recenzií:

An indie gaming masterclass in how to do things differently. You really, really need to play this one.”
9/10 – Pocket Gamer
“Pavilion is definitely a testament to what mobile games are capable of.”
9/10 – AppAdvice
“It will make your eyes wish they never had to look at anything else, ever, again.”
AppSpy
Pavilon je dostupný aj pre Apple TV.

Crashlands – 4,49€ (pôvodná cena 7,99€)

V hre sa ocitneš v roli vesmírneho kuriéra, ktorý stroskotal na planéte. Tu na teba čaká množstvo nepriateľov a príšer, ktoré ti budú stáť v ceste, no tvoja úloha je jasná – dostať sa z planéty a za každú cenu doručiť balík. Aby si ale porazili nepriateľské bytosti na planéte, budeš si musieť postaviť prístrešok, zbierať zbrane a ďalšie predmety, ktoré ti na tvojej ceste pomôžu.

RadioApp – zadarmo (pôvodná cena 10,99€)

Nalaďte si jednoducho vaše obľúbené rozhlasové stanice pomocou aplikácie RadioApp.

JYDGE – 3,39€ (pôvodná cena 9,99€)

JYDGE je akčná hra, v ktorej si vytvoríte vlastného kyborga a vašou úlohou bude nastoliť poriadok v nikdy nespiacom veľkomeste Edenbyrg.

macOS

DreamShot – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Aplikácia DreamShot je určená na vytváranie a správu snímok obrazovky.

Command & Conquer: Generals Deluxe Edition – 5,49€ (pôvodná cena 10,99 €)

Command & Conquer Generals je populárna real time stratégia, ktorá vás zavedie do sveta moderných vojnových konfliktov. Vyberte si generála, s ktorým budete kontrolovať ohromné armády po celom
svete. Budete veliť jednej z troch unikátnych strán, každá má svoju výzbroj pre boj na zemi i vo vzduchu.

Picktorial – zadarmo (pôvodná cena 59,99€)

Picktorial je správca a editor fotografií v jednom balíku s podporou RAW formátov a množstvom funkcií a filtrov.

komentár
  1. Pozor na tie 2 mac appky Pictoria a Dreamshot – platba je tam teraz nie 1 razova pri kupe, ale ako subscriptions vo forme in-app purchases, takze si ju size mozte stiahnut zadarmo, ale nie neobmedzene naplno pouzivat.

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.