Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #20 týždeň

Dvadsiate tohtoročné vydanie dočasne zlacnených aplikácií pre iPhone/iPad a počítače Mac je sa nesie v znamení hier pre iOS.

iOS

Million Onion Hotel – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Koncept hry Million Onion Hotel je veľmi jednoduchý, avšak zábavný. Keď sa na hracej ploche vo veľkosti 5×5 políčok ukáže cibuľa, tak ju musíte prasknúť. Potom ako cibuľu prasknete, ostane na jej mieste červené políčko. Vašou úlohou v tejto hre bude ziskať 5 políčok horizontálne, vertikálne alebo diagonálne. Hra Million Onion Hotel získala množstvo kladných hodnotení:
TouchArcade 4.5/5
148Apps 4.5/5
AppAdvice 9/10
Cubed3 9/10
KickMyGeek 9/10

PDF Max Pro – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

PDF Max Pro je čítačka PDF súborov pre iOS zariadenia. Umožňuje zvýrazňovať text, pridávať poznámky, vkladať text, pečiatky alebo podpis.

DISTRAINT: Deluxe Edition – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

DISTRAINT je hororová adventúra s kreslenou grafikou, ktorá rozpráva príbeh o ambicióznom mladom mužovi, ktorý sa chce stať partnerom vo veľkej spoločnosti.

Anthill – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

V hre Anthill je vašou úlohou ovládať rôzne typy mravcov zo svojho mraveniska tak, aby ste dokázali odolať nepriateľským vlnám prichádzajúcich chrobákov, pričom sa snažíte nahrať čo najvyššie skóre. V hre existuje aj spojenie s prírodou vo forme pracujúcich mravcov, ktorí napríklad zháňajú potrebný materiál pre stavanie mraveniska. V hre sa vyskytujú aj špeciálne mravce vyzbrojené všakovakými zbraňami a bombami, ktoré bojujú priamo z prichádzajúcimi chrobákmi.

SkySafari 6 Pro – 28,99€ (pôvodná cena 42,99€)

SkySafari 6 Pro je jednou z najlepších aplikácii pre amatérskych astronautov. Obsahuje všetky objekty, ktoré boli kedy objavené v slnečnej sústave, podporuje rozšírenú realitu – AR a spomedzi všetkých podobných aplikácii, SkySafari 6 Pro ma najväčšiu databázu vesmírnych objektov.

Make A Call – Fake Call – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Ocitli ste sa v nepríjemnej situácii alebo v nudnom, bezvýznamnom rozhovore? Neviete ako ukončiť túto situáciu. Tak potom je tu pre vás aplikácia Make A Call – Fake Call, ktorá simuluje prichádzajúci hovor. Môžete si ho jednoducho naplánovať, nastaviť volajúceho z kontaktov, nastaviť zvonenie, vybrať hlas…

Bomb – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Bomb je jednoduchá hra, v ktorej máte za úlohu ochrániť vaše mesto pre padajúcimi bombami pomocou riadených striel.

File Hub Pro – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

File Hub Pro je komplexný správca súborov pre iOS zariadenia. Aplikácia spolupracuje so všetkými populárnymi cloudovými službami ako: iCloud, Google drive, Dropbox, Box, OneDrive, podporuje protokoly na lokálny prenos súborov:FTP, SFTP, WebDAV a Windows SMB. Dokáže rozbaľovať archívy: ZIP, RAR, 7-zip, CBZ, CBR, TAR, BZ2, GZ. Navyše je to ešte aj textový editor, prehrávač video a audio súborov, čítačka PDF súborov…

Death Squared – 3,99€ (pôvodná cena 5,49€)

Death Squared je logická hra plná vybuchujúcich robotov, ktorá ponúka viac ako 80 úrovní a kooperáciu pre dvoch hráčov. Death Squared získalo niekoľko kladných recenzií:
„Death Squared je našou obľúbenou … kooperačnou hrou“ – IGN
„Táto hra je úžasná“ – Kinda Funny

SteamWorld Heist – 5,49 € (pôvodná cena 10,99€)

Hra SteamWorld Heist je ťahová akčná stratégia, v ktorej velíte parne – riadení pirátsku posádku v sérii epických taktických prestreliek.

Tempest Pirate Action RPG – 4,49€ (pôvodná cena 8,99€)

V hre Tempest Pirate Action RPG sa budete plaviť v úlohe odvážneho piráta po šírych moriach. Vaša loď musí byť po zuby ozbrojená, posádka vždy pripravená a obchodné znalosti vycibrené. Iba tak porazíte ostatných pirátov a mýtické príšery, medzi ktorými nechýba legendárny Kraken. Hra kombinuje bojový žáner so stratégiou a RPG prvkami.

Visual Math 4D – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Visual Math 4D je grafická kalkulačka, ktorá umožňuje vizualizovať a riešiť matematické rovnice. Podporuje rôzne typy rovníc, ako sú polárne, sférické, parametrické a implicitné rovnice, ktoré možno vizualizovať a animovať v 2D a 3D.

Causality – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Causality je logická hra v ktorej budete cestovať po mimozemskej planéte a pomôžete skupinke astronautov nájsť cestu späť domov. Vašou úlohou bude vyriešiť hádanky, pri ktorých budete cestovať späť v čase a meniť sled udalostí.

Icewind Dale – 2,29€ (pôvodná cena 12,99€)

Icewind Dale je ďalšou klasickou RPG hrou v tomto týždni, ktorá pôvodne vyšla pre počítače. Príbeh sa odohráva v tajomnej severskej krajine Mečového pobrežia, ktorá v všetko čaká. A ani nevedia, že ich jedinou záchranou ste práve vy. Skupina šiestich dobrovoľníkov, ktorý sa ocitnú na začiatku príbehu.

Milkmaid of the Milky Way – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

V hre Milkmaid of the Milky Way sa ocitnete v koži mladej ženy Ruth, ktorá žije v Nórsku v roku 1920 na opustenej farme na konco fjordu. Staráte sa o svoje kravy a robíte chutné mliečne výrobky, ktoré váš priateľ predáva v najbližšom meste. Ale život je tvrdý a práca je tvrdá a Ruth premýšľa, či je to život, aký si predstavovala. Avšak potom sa začnú diať čudné veci…

Planescape: Torment – 2,29€ (pôvodná cena 10,99€)

Planescape: Torment je RPG hra založená na pravidlách Dungeons & Dragons. Hra začína v Sigilu, stredobode celých sfér. Hlavní hrdina sa prebudí v temných priestoroch márnice so stratou pamäte, ale ako neskôr zistí, je to len vedľajší efekt rituálu, pri ktorom sa stal nesmrteľným.

Baldur’s Gate – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Baldur’s Gate je klasická RPG hra, ktorá vyšla v roki 1998 pre počítače, odohrávajúce sa vo fantasy svete Dungeons and Dragons: Forgotten Realms. Príbeh sa odohráva na kontinente Faerún, na Pobreží Mečov (Sword Coast) južne od mesta Baldur’s Gate. Na začiatku slabá a neskúsená skupina dobrodruhov cestuje krajinou, spĺňa rôzne úlohy a zabíja príšery. Postupne takto získava skúsenosti a lepšie vybavenie.

AirDisk Pro – AirDisk Pro – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

AirDisk Pro vám umožní ukladať, prezerať a spravovať súbory vo vašom iPhone, iPade alebo iPode Touch. Môžete sa pripojiť k aplikácii AirDisk Pro z ľubovoľného počítača Mac alebo PC cez Wi-Fi sieť a prenášať súbory presúvaním súborov. Okrem toho AirDisk Pro obsahuje čítačku PDF súborov, hudobný prehrávač, prehliadač obrázkov, hlasový záznamník a textový editor.

Jade Empire: Special Edition – 3,49€ (pôvodná cena 10,99€)

Hra, ktorá pôvodne vyšla na Xbox a neskôr aj pre PC.

V Jade Empire: Special Edition preberete úlohu bojovníka, ktorý sa vydáva na dlhú cestu za elimináciou veľkého nebezpečenstva. Behom svojej cesty sa pozriete do zaujímavých miest od zeme duchov až po nádherné záhrady hlavného mesta celej ríše. Po ceste samozrejme narazíte na radu ľudských i neľudských nepriateľov. A práve v tej chvíli sa k slovu dostáva unikátny bojový systém založený na skúsenostiach a vedomostiach každej postavy. S postupom hry sa totiž budete v svojom bojovom umení zlepšovať a časom sa vám tak sprístupnia nové účinnejšie údery.

Dandara – 6,99€ (pôvodná cena 12,99€)

Dandara je 2D plošinovka plná mystických tvorov a nekonečnej možnosti skúmania herného sveta. Hra prináša príbeh, v ktorom hlavná hrdinka Dandara musí zachrániť vlastný svet s názvom Salt. V ňom žijú občania, slobodný duchovia, ktorí žili slobodne a nespútane, avšak teraz sú utláčaní. Hlavným poznávacím znakom hry je voľnosť a popieranie gravitácie.
Dandara vyšla aj pre platformy PC/XBox a PS4 a je dostupná aj pre Apple TV.

macOS

Bluetail – 2,29€ (pôvodná cena 12,99€)

Bluetail je aplikácia na kreslenie a vektorovú grafiku.

SkySafari 6 Pro – 42,99€ (pôvodná cena 69,99€)

Po iOS verzii tu máme v zľave aj verziu pre počítače Mac.

Jade Empire: Special Edition – 3,49€ (pôvodná cena 12,99€)

A ďalšia vec, ktorá je tento víkend pre iOS aj macOS…

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.