Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #1 týždeň

Aj prvý víkend v novom roku 2019 sme si pre vás prichystali zoznam zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. V 1. týždni je pre iOS zariadenia v zľave niekoľko hier, meditačná aplikácia a aplikácie na úpravu fotografií.  Pre počítače Mac sa v zľave ocitli aplikácie na vektorovú grafiku a editovanie fotografií.

iOS

Flight Unlimited Las Vegas – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Letecký simulátor, v ktorom si zalietate a budete plniť rôzne misie v okolí mesta Las Vegas.

Pixel Boat Rush – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Pixel Boat Rush je zábavná závodná hra, v ktorej môžete vybaviť váš rýchlostný čln zbraňami. Hra ponúka rozsiahlu kampaň s RPG prvkami s množstvom člnov, ktoré môžete upravovať.

SnapFun Pro – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Podľa vývojárov je to najzábavnejšia aplikácia na svete. SnapFun Pro vás premení na monštrum, mimozemšťana, zlodeja…

Wildfulness: Meditate & Relax – zadarmo (pôvodná cena 3,49€)

Wildfulness: Meditate & Relax je meditačná aplikácia, ktorá vás vtiahne do lona prírody.

Animatix – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácia Animatix premení vaše fotografie na fascinujúce animácie a karikatúry.

The House of Da Vinci – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

The House of Da Vinci je hra z dielne slovenských tvorcov, ktorá vyšla aj vo verzii pre počítače. Hra vás zavedie do Florencie v roku 1506. V úlohe študenta sa pozriete do domu majstra Da Vinciho a zistíte, že záhadne zmizol. Pokazil sa niektorý z jeho úžasných vynálezov? Našiel ho zabijak vyslaný cirkvou? To sú otázky, ktoré si budete klásť pri postupnom odhaľovaní záhad vo svete, ktorý je inšpirovaný renesanciou a skutočnými vynálezmi a návrhmi majstra Leonarda.

Rogue Hearts – 0,49€ (pôvodná cena 2,29€)

Rogue Hearts je online taktická RPG hra. Hra ponúka niekoľko lokalít a množstvo náhodne generovaných dungeonov.

Photo Scanner Plus – 1,09€ (pôvodná cena 4,49€)

Photo Scanner Plus je aplikácia na digitalizáciu fotografií.Aplikácia sama rozpoznáva okraje fotografií, automaticky ich otáča a uloži do digitálneho albumu vo vašom iOS zariadení.

macOS

Affinity Photo – 43,99€ (pôvodná cena 54,99€)

Aplikácia Affinity Photo je jednou z kvalitných alternatív k Photoshopu. O jej schopnostiach svedčí aj ocenenie najlepšia aplikácia pre Mac OS za rok 2015. Obsahuje množstvo jednoduchých aj pokročilých nástrojov na rôzne úpravy. Vytvorená bola s ohľadom na rýchle retušovanie fotografií. Podporuje farebný model CMYK, prácu s formátom RAW, 16-bitovú úpravu, ako aj farebný gamut LAB. Nechýba ani podpora pre pluginy z Photoshopu a súbory typu PSD. Medzi funkciami sa nachádza aj dávkové spracovanie fotografií, tvorba panoramatických snímok, skladanie HDR snímok, či rastrové filtre a množstvo ďalších funkcií.

SimCity 4 Deluxe Edition – 5,49€ (pôvodná cena 21,99€)

V hre SimCity môžete postaviť to najrealistickejšie mesto aké si môžete predstaviť. Vaše mesto ožije ruchom stavenísk dopravy a životom vašich Simov. Postavte sídla, mosty cez kaňony a mrakodrapy v centrách. SimCity 4 Deluxe Edition obsahuje ako SimCity 4, tak i datadisk Rush Hour, ktorý vám dá väčšiu kontrolu nad hromadnou dopravou a dve katastrofy navyše.

Affinity Designer – 43,99€ (pôvodná cena 54,99€)

Affinity Designer je aplikácia na vektorovú grafiku a dizajn. Či už pracujete s grafikou pre marketingové materiály, internetové stránky, ikony, návrh používateľského rozhrania, alebo chcete vytvoriť umelecké dielo aplikácia vám zmení spôsob, akým pracujete.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.