iTunes Store a AirPlay 2 prichádzajú na Samsung Smart TV

Samsung iTunes TV

Apple zjavne našiel spôsob, ako kraľovať obývačkám aj bez toho, aby musel predávať vlastný televízor či nútiť ľudí do kupovania Apple TV.

Spoločnosť sa totiž rozhodla expandovať a prináša iTunes Movie Store na televízory Samsung. Obchod s filmami a televíznymi seriálmi bude dostupný už túto jar pre aktuálne modely Samsung Smart TV. Kým na tohtoročných modeloch bude iTunes Store predinštalovaný, na minuloročných modeloch bude sprístupnený po softvérovom update.

Užívatelia si tiež budú môcť vychutnať možnosť streamovania filmov v 4K HDR, ako aj podporu pre služby Samsungu vrátane Universal Guide, Bixby a Search.

Ďalšou novinkou je podpora AirPlay 2, ktorá umožní užívateľom streamovať obsah z Apple zariadení do televízorov. Funkcia je určená pre nové modely QLED TV (4K aj 8K), Frame TVSerif TV, ako aj pre ostatné Samsung UHD a HD televízory.

“Tešíme sa z možnosti priniesť zážitky s iTunes a AirPlay 2 ešte väčšiemu množstvu zákazníkov po celom svete prostredníctvom Samsung Smart TV, takže užívatelia iPhonu, iPadu a Macu budú mať opäť ďalší spôsob, ako si vychutnať svoj obľúbený obsah na tej najväčšej obrazovke v domácnosti,” prehlásil Eddy Cue.

Samsung iTunes TV

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.