Zaplať starým za nový: iStores ponúka odkúpenie starých Apple zariadení

Pokukujete po novom Apple zariadení, no neviete čo so svojim terajším? Nechcete sa naťahovať po bazároch, ani ho nechať ležať v zásuvke? Využite možnosť výkupu v iStores.

Pri nákupe nového MacBooku, iPhonu alebo iPadu môžete do predajne doniesť svoje staré zariadenie, ktorého hodnota sa následne odráta z celkovej ceny nákupu. Výkupná cena závisí od stavu vášho zariadenia, vybrané príklady nájdete v tabuľke nižšie.

Zariadenia sa môžu navzájom kombinovať, môžete tak napríklad doniesť na výkup svoj starý iPhone a dostať zľavu na nový MacBook Pro. Vaše staré zariadenie však musí byť funkčné. V opačnom prípade môžete využiť službu ekologickej recyklácie.

Nový produkt môžete zakúpiť aj na splátky a doniesť môžete dokonca mobilné zariadenie od iných výrobcov. Viac informácií sa dozviete na webe iStores alebo priamo na miestnej iStores predajni, kde vám personál taktiež vyráta celkovú výkupnú cenu vášho zariadenia.

komentár
  1. Dobrý deň prosím vás taká otázočka chcel by som strašne veľmi silno iPhone 14 pro bohužiaľ nemali ho keď som si ho chcel kúpiť a nevydržal som to kúpil som si 14 ku obyčajnú, No a teraz mi tak vrtá hlavou či neexistuje dáka možnosť že ja dám moju 14 ku a do platím nejakú sumu a dostanem sa k 14 pro.. Táto moja je ešte do decembra v záruke

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
pokračovanie článku

iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.