Web Applu ukrýva novú fotografiu AirPower s iPhone XS

Apple včera aktualizoval AirPods a okrem nových vychytávok dostali tieto slúchadlá aj novú webstránku. Pre sklamanie mnohých však zmizli zmienky o nabíjačke AirPower, ktorá bola predstavená spolu s iPhone X a iPhone 8 na jeseň/podzim 2017.

Odvtedy sa Apple snažil akoby zakryť všetky zmienky o nabíjačke, no nie vždy sa mu to darí. Zmienky o AirPower nabíjačke síce z webu zmizli, ale v zdrojovom kóde sa ešte stále nachádzajú. Ba čo viac, ukrýva sa tam aj odkaz na novú marketingovú fotku, ktorá prezentuje nabíjačku, na ktorej je položené dobíjateľné puzdro a iPhone XS.

Apple mal údajne využiť fotografiu na prezentovanie možnosti nabíjania nového puzdra pomocou bezdrôtovej technológie Qi. Práve tú má využívať aj chystaná AirPower nabíjačka, ktorá mala podľa slov spoločnosti vyjsť ešte minulý rok. K tomu však nedošlo a snaha Applu skryť z webu akékoľvek zmienky o produkte vyvolali špekulácie o tom, či nedošlo k zrušeniu produktu. The Wall Street Journal však s odvolaním na svoje zdroje uvádza, že Apple zahájil výrobu. Podľa analytika Ming-Chi Kuo vraj spoločnosť plánuje vydať nabíjačku v prvej polovici roka 2019.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.