Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #12 týždeň

Dvanáste tohtoročné vydanie zlacnených aplikácií pre iPhone/iPad a počítače Mac prináša pre obidve platformy aplikáciu na vektorovú grafiku a úpravu fotografii: Affinity Designer a Affinity Photo, a samozrejme ešte mnoho iných hier a užitočného softvéru.

iOS

Tahrir App – zadarmo (pôvodná cena 3,39€)

Tahrir App je nástroj, s ktorým môžete pridať text a zmeniť farbu pozadia textu v obrázkoch.

Cubasis 2 – 27,99€ (pôvodná cena 42,99€)

Cubasis 2 je komplexný produkčný hudobný nástroj optimalizovaný pre dotykové ovládanie, ktorý vám umožní nahrávanie, editáciu a mixovanie hudby a vytvorené dielo môžete ihneď zdielať s celým svetom.

MovieSpirit – Movie Maker Pro – zadarmo (pôvodná cena 9,99€)

Chceš natočiť svoj vlastnú film, byť producentom alebo režisérom? Pomocou aplikácie MovieSpirit môžete do vašich videí pridať fotografie, hudbu, text a prípadne rôzne efekty.

Remote Drive for Mac – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Premente svoj iPhone alebo iPad na bezdrôtový flash disk pre Mac. Budete mať plný prístup k súborom, ktoré sú uložené na Macu a môžete ich kopírovať na / z iOS zariadenia.

Remote KeyPad for Mac – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Používajte svoj iPhone alebo iPad ako bezdrôtovú numerickú klávesnicu pomocou aplikácie Remote KeyPad for Mac. Rozšírte klávesnicu na MacBooku bez toho, aby ste kupovali ďalší hardvér a museli ho nosiť stále zo sebou.

SimplePlanes – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Navrhnite krídlové časti, pripojte motory a postavte si vlastné unikátne lietadlo v hre SimplePlanes. Ak máte všetko hotové, sadnite do kokpitu a otestujte ho v unikátnych výzvach. Nemáte náladu sa stavanie vlastného lietadla, tak si môžete vybrať a stiahnuť jeden z viac ako 250 000 rôznych modelov.

Alien: Blackout – 3,39€ (pôvodná cena 5,49€)

Alien: Blackout je taktická hra, v ktorej je vašou úlohou prežiť s tímom Amandy Ripleyovej na palube stanice Weyland-Yutani ohrozovanej smrtiacim Xenomorphom. Musíte tímu vytvárať cestu k úniku pomocou bezpečnostných systémov stanice a vyhýbať sa nepriateľom. Hra ponúka celkom sedem levelov, ktoré budú postupne stále ťažšie a ťažšie. Alien: Blackout tak rozpovie ďalší z príbehov Amandy Ripleyovej, dcéry Ellen Ripleyovej z prvých Alien filmov.

Football Manager 2019 – 6,99€ (pôvodná cena 10,99€)

Hovorí sa, že futbal je hrou správnych rozhodnutí a každý môže voliť podľa svojho uváženia, avšak vo Football Manager 2019 je rozhodnutie len a len na vás. Na vás záleží, koho podpíšete, koho predáte aj ako si poradíte s rozpočtom. Postavíte taktiku na hráčoch, ktorých máte k dispozícii, alebo ich tvrdým tréningom sformujete tak, aby hrali celkom podľa vašich predstáv.

Affinity Photo – 17,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Aplikácia Affinity Photo prináša do iPadov ultra rýchly a výkonný zážitok z úpravy fotografií doma, v štúdiu alebo na cestách. Veľkou výhodou je neprekonateľná kompatibilita súborov: Bezkonkurenčná podpora PSD plus všetky štandardy vrátane formátov PNG, JPG, TIFF, EPS, PDF a SVG. Real time efekty: Affinity Photo je dodávaný s obrovským spektrom špičkových filtrov vrátane osvetlenia, rozostrení, deformácií, posunutia naklonenia, tieňov a mnohých ďalších.

Aplikácia je vyvinutá z rovnakých základov ako ekvivalent pre desktopy, ale bola špeciálne prispôsobená tak, aby čo najviac využívala hardvérové ​​a dotykové schopnosti zariadenia iPad. Každý nástroj, panel a ovládací prvok boli úplne prepracované tak, aby sa dali optimalizovať dotykom – či už s prstom alebo pomocou Apple Pencil.

Affinity Designer – 17,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Affinity Designer je aplikácia na vektorovú grafiku a dizajn a rovnako ako Affinity Photo, je vyvinutá z rovnakých základov, ako jej desktopová verzia.

TD Saga – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

TD Saga je kombinácia hier štýlu tower defense, real-time strátéhgie a MMO. Vašou úlohou je ochrániť kryštál pred zničením.

macOS

Disk Cleaner Pro – 3 in 1 – 6,99€ (pôvodná cena 12,99€)

Disk Cleaner Pro – 3 in 1 je užitočná utilita, ktorá vám pomôže odinštalovať a vymazať nepotrebné veci z vášho Macu.

Prison Architect – 16,99€ (pôvodná cena 32,99€)

Postavte a spravujte vašu vlastnú väznicu. Pri tom ako zasvietia prvé ranné lúče slnka na prekrásny kus vidieku, začnú tikať hodiny. Musíte uháňať a postaviť celu pre celú radu väzňov maximálneho zabezpečenia, ktorí sa blížia k vašej budúcej väznici v ich žltom autobuse. Pri tom ako vaši robotníci položia posledné tehly, nemôžete ich nechať oddychovať, pretože musíte začať pracovať na prvom, poriadnom krídle väznice, pre ďalšiu várku väzňov. Až po tom, ako si všetci majú kde zložiť svoje vyčerpané hlavy, sa môže začať zábava. Budete potrebovať jedáleň, nemocničné krídlo a miestnosť pre strážcov, ah, a nezabudnite na kanalizáciu pre toalety, lebo nastane chaos, a čo tak miesto na cvičenie? Alebo samotky? Alebo miestnosť pre popravy?

SnapMotion – 5,49€ (pôvodná cena 10,99€)

SnapMotion je nástroj na extrahovanie obrázkov z videí. Aplikácia umožňuje extrahovať snímky bez straty kvality.

Alien – Isolation – The Collection – 17,99 € (pôvodná cena 43,99€)

Spoznajte skutočný význam slova strach v Alien: Isolation, hre žánru “survival horror” zasadenej do atmosféry neutíchajúcej hrôzy a smrteľného nebezpečenstva. 15. rokov po udalostiach z filmu Votrelec sa Amanda, dcéra Ellen Ripleyovej, vydáva zistiť pravdu o zmiznutí svojej matky, a tým začína jej vlastný zúfalý boj o prežitie…

SimplePlanes – 6,99€ (pôvodná cena 14,99€)

Po iOS verzii je táto hra v zľave aj pre počítače Mac.

Affinity Photo – 43,99€ (pôvodná cena 54,99€)

Aplikácia Affinity Photo je jednou z kvalitných alternatív k Photoshopu. O jej schopnostiach svedčí aj ocenenie najlepšia aplikácia pre Mac OS za rok 2015. Obsahuje množstvo jednoduchých aj pokročilých nástrojov na rôzne úpravy. Vytvorená bola s ohľadom na rýchle retušovanie fotografií. Podporuje farebný model CMYK, prácu s formátom RAW, 16-bitovú úpravu, ako aj farebný gamut LAB. Nechýba ani podpora pre pluginy z Photoshopu a súbory typu PSD. Medzi funkciami sa nachádza aj dávkové spracovanie fotografií, tvorba panoramatických snímok, skladanie HDR snímok, či rastrové filtre a množstvo ďalších funkcií.

Affinity Designer – 43,99€ (pôvodná cena 54,99€)

Affinity Designer je aplikácia na vektorovú grafiku a dizajn. Či už pracujete s grafikou pre marketingové materiály, internetové stránky, ikony, návrh používateľského rozhrania, alebo chcete vytvoriť umelecké dielo aplikácia vám zmení spôsob, akým pracujete.

Command & Conquer: Generals Deluxe Edition – 5,49€ (pôvodná cena 10,99 €)

Command & Conquer Generals je populárna real time stratégia, ktorá vás zavedie do sveta moderných vojnových konfliktov. Vyberte si generála, s ktorým budete kontrolovať ohromné armády po celom svete. Budete veliť jednej z troch unikátnych strán, každá má svoju výzbroj pre boj na zemi i vo vzduchu.

Boom 2 – 16,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Boom 2 je aplikácia, ktorá pomôže vylepšiť zvuk na MacBooku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.