Tisícky maloobchodníkov testujú Apple Card

Pred plánovaným letným štartom Apple Card, testuje Apple svoju pripravovanú kreditnú kartu Goldman Sachs s tisíckami maloobchodníkov.

Apple predtým umožňoval svojim firemným zamestnancom testovať Apple Card, no teraz rozširuje testovanie na oveľa väčšiu skupinu prostredníctvom interného beta programu, ktorý bol spustený tento týždeň. Zamestnanci Apple sa mohli zaregistrovať priamo zo svojich osobných zariadení, pričom časť Apple Card karty je vďaka Apple Pay aktivovaná okamžite a fyzická platobná karta by mala byť odoslaná do dvoch až troch týždňov.

Rozšírenie testovania medzi tisícky maloobchodníkov umožňuje Applu objaviť chyby, ktoré sa objavia a odstrániť ich ešte pred spustením Apple Card pre verejnosť. Zamestnanci Apple boli požiadaní, aby o Apple Card s nikým nehovorili. Môžu ju ale používať na bežné nákupy v obchodoch. Apple Card, vytvorená v spolupráci s Goldman Sachs, je dobre integrovaná do iPhonu a zároveň aj do Apple ekosystému. Má ponúkať 3% cashback na Apple nákupy, 2% cashback na všetky transakcie Apple Pay, a 1% cashback na všetky ostatné nákupy.

Nákupy sa dajú sledovať v aplikácii Wallet na iPhone, pričom im je poskytnutý prehľad o výdavkoch v rôznych kategóriách, ako je napríklad zdravie, potraviny, nakupovanie a ďalšie položky. Apple Card ponúka vyššie odmeny za nákupy prostredníctvom Apple Pay, no v prípadoch, keď sa vyžaduje tradičný nákup, Apple poskytne zákazníkom fyzickú kartu vyrobenú z titánu.

Apple plánuje spustiť Apple Card v lete v Spojených štátoch a podľa zahraničného portálu Bloomberg plánuje Apple expanziu aj do Európy.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.