Samsung odhalí Galaxy S10 už 20. februára

Samsung oznámil, že už 20. februára/února oznámi svoju tohtoročnú vlajkovú loď Galaxy S10.

Tá by mala vyjsť v troch verziách, ktoré by mali ponúknuť displeje s podobnými uhlopriečkami, aké nájdeme na aktuálnej trojici iPhonov. Špekulácie totiž hovoria o predstavení Galaxy S10 Lite s 5.8″ displejom, Galaxy S10 so 6.1″ displejom a Galaxy S10+ so 6.4″ displejom. Všetky by ale mali ponúknuť Super AMOLED displej tiahnuci sa cez celý predok zariadenia. Jediným výrezom má byť kruhový výrez pre fotoaparát v pravej hornej časti displeja. Podobný dizajn už Samsung prezentoval pri modeli Galaxy A8s. Dostupný je však len v Číne.

Samsung výnimočne nepredstaví svoj telefón na veľtrhu MWC Barcelona, ale oznámi ho v konferenčnom centre Bill Graham Civic Auditorium v San Franciscu. V rovnakom centre sa v minulosti konali aj konferencie Applu, či už sa jednalo o WWDC alebo o predstavenie iPhonu 7. Dôvodom pre zmenu lokality má byť fakt, že konkurenčný Huawei plánuje uviesť na veľtrhu MWC vlastný ohybný mobil. Samsung ho údajne chystá predstaviť tiež, pod menom Galaxy Fold, práve na evente v San Franciscu.

Galaxy A8s

komentár
  1. dobre combo. jeden clanok pise o zlacnovani iphoneu historicky prvy krat a druhy clanok kedy ukazu vlajkovu lod samsungu :)

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.