iPhone Photography Awards pozná svojich víťazov

Dnes boli predstavení výhercovia 12. ročníka iPhone Photography Awards.

Výhercovia boli vybraní z tisícov príspevkov z viac ako 140 krajín sveta, vrátane Austrálie, Bahrajnu, Bieloruska, Brazílie, Kanady, Číny, Francúzska, Nemecka, Indie, Talianska, Japonska, Peru, Portugalska, Ruska, Južnej Afriky, Taiwanu , Spojeného kráľovstva a Spojených štátov amerických.

Hlavným  víťazom je Gabriella Cigliano z Talianska za svoj príspevok “Big Sister” zachytený na iPhone X na Zanzibare v Afrike.

Minulý rok som strávila mesiac vo Wase v Tanzánii a učila som triedu mladých, zvedavých a úžasných ľudí. Pred návratom do Talianska sme sa zastavili v Zanzibare, kde bola táto fotografia vytvorená. Stále sa čudujem, ako som mohla zachytiť ten presný okamih v celej jeho kráse. Len som ich pozorovala, bola som pár metrov od nich. Boli na mňa asi viacej zvedaví ako ja a to je pravdepodobne dôvod, prečo sa na mňa to dievča pozeralo. Veľa sme si toho nepovedali, až na pár slov v svahilčine, ktoré som sa naučila v predchádzajúcich týždňoch. Tieto deti však určite mohli hovoriť očami. Bola to jedna z najkrajších vecí, ktoré som videla vo svojom živote a budem si ju uchovávať navždy. Najlepšie bolo ukázať im a ich matkám tieto fotografie. Pre niektorých to bolo prvýkrát, keď videli svoje tváre, a ich radosť bola neopísateľná. Bohužiaľ mali môj iPhone v rukách a tak som nemohla túto radosť a reakciu zachytiť.

Víťazné fotografie a výhercov si môžete prezrieť tu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.