Forza Street vychádza ešte tento rok na iPhone

Krátko po tom, ako Microsoft oznámil príchod Xbox Live SDK na iOS a Android, spoločnosť oznámila novú hru, ktorá tieto schopnosti využije.

V spolupráci medzi Turn10 a Electric Square prichádza na mobily závodná hra Forza Street, spin-off k obľúbenej závodnej sérii na Xboxe a PC. Mobilná hra je vlastne prerábkou titulu Miami Street, ktorý Microsoft vydal pred pár mesiacmi na Windows 10, v hre však nájdeme niekoľko noviniek.

Mimo iného bol aktualizovaný príbehový režim tvorený z troch kapitol, ktorý tiež dostáva každý týždeň aktualizovaný obsah. Hra ponúka samozrejme aj množstvo áut, ako je u Forzy zvykom a možnosti výkonnostného tuningu, aby ste svoj americký “bourák”, juhoeurópsku exotiku alebo obratného japončíka dokopali k víťazstvu.

Závody ako také budú relatívne jednoduché na ovládanie, na rozdiel od Forzy Horizon 4 (ktorá by sa mala na mobily dostať prostredníctvom streamovacej platformy xCloud) ide o takú tú minútku určenú na skrátenie dlhých chvíl vo vlaku alebo v práci.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.