DigiTimes tvrdí, že nový 16″ MacBook Pro bude disponovať “ultra tenkým rámikom” a predstaví sa nám v septembri

Ako sa blíži príchod nového 16″ MacBooku Pro, objavujú sa aj na internete stále nové informácie ohľadom tohto zariadenia. Tie najnovšie od DigiTimes tvrdia, že tento notebook bude disponovať “ultra tenkým rámikom” okolo monitora a jeho predstavenia by sme sa mali dočkať v septembri tohto roka.

Správa naznačuje, že tenké rámiky notebooku umožnia 16″ MacBooku Pro aby bol tak isto veľký, ako je aktuálny, 15″ model. Podľa nemenovaných dodávateľských reťazcov bude tento notebook zostrojený spoločnosťou Quanta Computer. Ďalšie zdroje tiež naznačujú, že displej 16″ MacBooku bude dodávať spoločnosť LG a jeho rozlíšenie bude 3,072×1,920 pixelov.

Minulý týždeň analytik Ming-Chi Kuo tvrdil, že 16″ MacBook Pro bude obsahovať “nožničkový” mechanizmus klávesnice, nakoľko sa Apple poučil z problémového “butterfly” mechanizmu a prejde späť na klasický mechanizmus. Správy ohľadom nového MacBooku Pro sa začínajú konsolidovať, no stále existuje niekoľko protichodných detailov. Ide napríklad o druhú správu, ktorá uvádza dátum vydania v septembri, ale ako mnohí vedia, Apple zvyčajne predstavuje nové počítače Mac v októbri. Tak či onak to vyzerá, že notebook príde na jeseň tohto roku.

Podľa Kua budú 13 a 15 palcové modely MacBooku Pro stále existovať a ich aktualizácie sa dočkáme v roku 2020.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.